De Avonturier

Wij begeleiden het vormgeven van jouw loopbaan, zodat je een goed vervolg van je carrière kunt maken

Wij begeleiden het vormgeven van jouw loopbaan, zodat je een goed vervolg van je carrière kunt maken

Je hebt een prettige carrièrestart gemaakt, maar na een tijdje bekruipt je een gevoel van onbehagen. Is deze baan wat ik wil? Deze vraag komt steeds meer voor bij carrière starters, die in hun eerste of tweede baan zitten. Of, die burn-out zijn geraakt. Steeds meer jongeren kiezen ervoor om bij Van Ede & Partners een loopbaancoaching programma te volgen. Een programma waarin je kunt ontdekken wat je echt wilt en vormgeeft aan jouw loopbaan.

Deze mensen gingen je voor

Van Ede & Partners heeft korte, intensieve trajecten ontwikkeld, die zelfinzicht en vertrouwen geven in jouw kunnen. Die je helpen uit te ontdekken waar je van bent en waar jouw echte ambities liggen. Hier een aantal ervaringen

Download hier whitepapers

Graag reiken wij je artikelen aan over diverse onderwerpen zoals: de arbeidsmarkt, (zelf)leiderschap, solliciteren en het goede leven. Hier kun je deze vinden:

OIGP Future Of Work Report 2020 Van Ede

Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werk van Van Ede & Partners en wat onze coaches voor jou kunnen betekenen? Wil je met ons contact of een afspraak maken, vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen met je contact op. Wees welkom!

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)

De andere cliënten van Van Ede & Partners in Rotterdam