De Ondernemer

Wij begeleiden de ontwikkeling van jouw eigen bedrijf, zodat je goed voorbereid kunt gaan ondernemen

Wij begeleiden de ontwikkeling van jouw eigen bedrijf, zodat je goed voorbereid kunt gaan ondernemen

Je hebt een goed idee. Je wilt zelf gaan ondernemen. Bij van Ede & Partners kun jezelf oriënteren op het zelfstandig ondernemerschap. Het gaat om Willen en Kunnen. Wat wil je gaan doen en ben je geschikt voor het ondernemerschap. Samen met jouw ondernemerscoach formuleer je de identiteit van jouw bedrijf. De missie, visie en kernwaarden. En ook wordt je begeleid in het opstellen van jouw business plan. Jouw doelstellingen, strategieën en actieplannen. Na verloop van tijd maak je samen met jouw coach een businessevaluatie; hoe is het met de business gegaan, wat ging er goed, wat kan beter?

Deze mensen gingen je voor

Van Ede & Partners heeft vele nieuwe ondernemers bijgestaan in de opstartfase van hun bedrijf. Hier zijn een aantal van hun ervaringen:

Download hier whitepapers

Graag reiken wij je artikelen aan over diverse onderwerpen zoals: de arbeidsmarkt, (zelf)leiderschap, solliciteren en het goede leven. Hier kun je deze vinden:

OIGP Future Of Work Report 2020 Van Ede

Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werk van Van Ede & Partners en wat onze coaches voor jou kunnen betekenen? Wil je met ons contact of een afspraak maken, vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen met je contact op. Wees welkom!

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)

De andere cliënten van Van Ede & Partners in Rotterdam