Senior Manager

Wij begeleiden een volgende stap in jouw loopbaan, zodat je vol energie een nieuwe episode in je (werk)leven instapt. Waardoor je straks met voldoening kunt terugkijken op jouw carrière.

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?
Bel ons voor een vrijblijvend advies gesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak

Senior Manager

Je hebt een prachtige carrière achter je liggen. Je hebt diverse mooie banen gedaan en met succes. En dan verandert er iets. Je bent aan het nadenken hoe je de laatste fase van jouw loopbaan wilt vormgeven. Met dienstbaarheid en voldoening. Dat is waar je naar verlangt.

Deze mensen gingen je voor

Van Ede & Partners heeft diverse trajecten ontwikkeld, die zelfinzicht en vertrouwen geven in jouw kunnen. Die je helpen te ontdekken waar je van bent en waar jouw echte ambities liggen. Hier een aantal ervaringen

Het is me gelukt, ik heb mijn carrière switch gemaakt met dank aan Van Ede & Partners in Eindhoven; vertrouwen voor de goede begeleiding en het vertrouwen!

Connie van der Kamp

Samen met van Ede & Partners in Eindhoven ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe bestemming. Ik heb mijn zelfvertrouwen terug, bruis van de energie en ervaar opnieuw werkgeluk.

Else van Basten Batenburg

Van Ede & Partners weet hier vrij diep te gaan en kan structuur bieden in het hele proces en weet van iets moeilijks iets heel waardevols te maken. Alleen daarom al kan ik hen van harte aanbevelen.

Pieter Gevers

Ikzelf was al overtuigd van mijn toekomstplannen en heb bij Van Ede & Partners een aantal instrumenten kunnen toevoegen aan mijn bagage. Van Ede & Partners heeft mij gesterkt in het positieve gevoel naar de toekomst.

Marcel van Kins

Ik heb samen met Van Ede & Partners in Eindhoven herontdekt wat mijn belangrijkste kwaliteiten en talenten zijn en hoe ik die richting geef. Het resultaat is dat mijn hart, hoofd en ziel in balans voelen. Dit geeft veel vertrouwen en ongeacht wat er gebeurt, ik weet waar ik voor sta en ga als mens en professional.

Thijs Janssen

Ik wist goed wat ik niet meer wilde. Wat ik wel wilde, was nog vaag. Van Ede & Partners heeft mij geholpen om hier duidelijkheid in te krijgen”

Niekalbert Butz

Van ambtenaar naar zelfstandig ondernemer: dankzij de praktische hulp van Van Ede & Partners kom ik goed beslagen ten ijs!

Evelien Meijerink

Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werk van Van Ede & Partners en wat onze coaches voor jou kunnen betekenen? Wil je met ons contact of een afspraak maken, vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen met je contact op. Wees welkom!

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat