T. (Tineke) Pacqué

T. (Tineke) Pacqué

Mijn werkend leven startte ik in de wereld van welzijn en zorg. Voor een bredere ontwikkeling maakte ik een overstap naar het bedrijfsleven. In diverse managementrollen groeide ik mee binnen de veranderingen bij verschillende organisaties. Tussentijdse reflectie op mijn loopbaan liet zien dat groei en ontwikkelen van organisaties en individuen mij in het bloed zitten. Daarom vervolgde ik mijn carrière in de wereld van consultancy en verandermanagement. Hier heb ik in de keukens van veel zakelijke dienstverleners mogen kijken, waarbij het me opviel dat het klantperspectief altijd voorop stond. De tijdelijke overstap naar de Welzijnssector, Maatschappelijke Opvang en GGZ hebben mijn blikveld weer verder verbreed. Graag zet ik al deze ervaring in als consulent bij Van Ede & Partners. Hier begeleid ik cliënten om hun kracht en talenten te ontdekken. Zodat ook zij passende keuzes kunnen maken op een cruciaal moment in hun leven.

Vanaf 1990 coach ik zowel teams als individuen. Ik ben een verandermanager, trainer en coach die zich graag verdiept in de drijfveren en talenten van mensen. Ontwikkeling, leren en groeien is wat mij boeit. De afwisseling tussen het werken als manager, die doelen stelt en resultaten boekt, en de diepgang in het coachen en trainen is voor mij de ideale combinatie. Ik fungeer graag als spiegel die patronen blootlegt en oorzaken en gevolgen helpt scheiden.

Mijn ervaring als allround manager in de profit en non-profit sector, helpt mij iedere keer weer te begrijpen waar mensen in hun dagelijks werk tegenaan lopen. Zowel in de zorg als in de zakelijke dienstverlening hebben we te maken met ingrijpende transities. Mensen coachen en begeleiden in hun loopbaan om in deze tijd hun talenten optimaal in te kunnen zetten, ervaar ik als een uitdaging. Ontdekken waar uw kracht en talent zit en deze op de juiste plek toevoegen, is de sleutel tot succes. Welke doelen heeft u zichzelf gesteld? Wat wilt u bereiken, wat kunt u? Doelgericht, helder, soms confronterend, persoonlijk en met humor en enthousiasme gaan we aan de slag. 

Is werkzaam bij: