drs. H.S.J. (Sakira) Lanting

drs. H.S.J. (Sakira) Lanting

Als psycholoog heb ik ruime ervaring in verschillende werkgebieden van de psychologie: onderwijs, geestelijke gezondheidszorg, arbeidsgerelateerde problematiek en coaching. In 1979 ben ik afgestudeerd als klinisch psycholoog aan de Rijksuniversiteit Groningen. Ik werk als psycholoog bij Van Ede & Partners, in de GGZ als GZ-psycholoog (BIG-geregistreerd) en eerstelijnspsycholoog (lid LVE en NIP). Verder ben ik onder andere mindfulnesstrainer (lid VMBN) en EMDR-therapeut (lid EMDR-vereniging).

Zowel in mijn werk in de GGZ als bij Van Ede & Partners ligt mijn focus op ontwikkeling, bewustwording en verbinding. Ik help mensen aansluiting te vinden bij zichzelf. Leven vanuit je innerlijke bron geeft ruimte, kracht en creativiteit. In mijn werkwijze staat het werkelijk luisteren centraal. Als mens kun je je eigen leven richting geven, en jezelf waardevol vinden.

Is werkzaam bij:

E-mail Sakira Lanting

Lees hier een interview met

Sakira Lanting - "Mensen in hun recht zetten"

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat