mr. N. (Niels) Schotanus MHD

mr. N. (Niels) Schotanus MHD

Commissaris, Ervaringsdeskundige, Gids, Klankbord, Luisteraar, Vragensteller, Inzichtverschaffer, Structuurschepper.

Ik heb niet meteen een antwoord maar wel altijd een zinvolle vraag. Wat is jouw vraagstuk? Wat is er nodig voor een praktische volgende stap? Zullen we 'handen en voeten geven' aan jouw intuïtieve antwoorden? Overzicht krijgen, vervolgstap voorbereiden, impact!

Mijn typering? Jij hebt mijn onverdeelde aandacht!
Ik ben opgeleid als jurist maar gevormd door mijn leidinggevende ervaringen in verschillende organisaties en culturen. Inspiratie opgedaan tijdens mijn masteropleiding 'Human Development in Organisations'. Doorontwikkeld in coaching, training, strategische advisering,  leiderschap en ondernemerschap. 

Waarom? Mijn aandacht gaat naar ontwikkeling. Een stap vooruit maakt je beter. Ontwikkelende mensen zijn geïnspireerd en zorgen voor een succesvolle organisatie. Met verbonden medewerkers en klanten, mooie resultaten en een betere wereld.

Hoe? Aandacht maakt alles simpeler. Abstracte vraagstukken behapbaar maken. Samen de essentie zoeken en dan een volgende stap zetten. Dat is spannend! Dan geef ik vertrouwen en blijf dichtbij. Dat doe ik dagelijks.

Wat? Als een levenservaren gids in de duurzame ontwikkeling van mens en organisatie. Blijven bewegen ook al is het taai. In de rollen van interimmanager, adviseur, coach, trainer of commissaris.
Met visie, empathie en daadkracht.

Is werkzaam bij: