drs. M. (Marion) L. Bruggen

drs. M. (Marion) L. Bruggen

Zingevingscoach, Inspirator, Trainer, Supervisor, Theoloog, Auteur van boeken over zingeving en spiritualiteit. Zingeving, veerkracht en geloofwaardig leiderschap zijn terugkerende thema´s in mijn werk. Bij Van Ede & Partners ga ik met de cliënt op zoek naar diens innerlijke drijfveren, waarden en onderscheidende kracht.We onderzoeken hoe je de weg vrijmaakt om jezelf te kunnen leiden van werk naar bestemming.

Ik heb jarenlange ervaring als supervisor, trainer en coach.

Als loopbaancoach werk ik vanuit een door methodiek gestuurde kennis met creativiteit, intuïtie, verbeeldingskracht en compassie. Mijn eigen bezieling en inspiratie worden gevoed door teksten van o.a. de joodse wijsgeer Martin Buber. Hij gaat ervanuit dat in ieder mens  iets kostbaars te vinden is. Dat te vinden is de opdracht, maar daar houdt het niet mee op. Want het bij jezelf beginnen, betekent niet dat je daar ook moet ophouden. Uiteindelijk gaat het om de vraag: Wat heb jij met jouw talenten bij te dragen aan een groter geheel?  Daar zul je je bestemming vinden. Bij Van Ede & Partners werk ik graag met jou aan die bestemming. 

Verder ben ik als pastoraal supervisor werkzaam bij het Doopsgezind Seminarium. Ik train predikanten en verzorg de Permanente Educatie. Daarnaast begeleid ik teams en intervisiegroepen in de zorgsector.

Blogs geschreven door Marion Bruggen

Is werkzaam bij:

E-mail Marion Bruggen

Lees hier een interview met

Marion Bruggen - "Ik ben een schatgraver"

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat