Grip op duurzame inzetbaarheid

Grip op duurzame inzetbaarheid

Werken aan je duurzame inzetbaarheid is op de huidige arbeidsmarkt een must. Het stormt er steeds harder: functies verdwijnen sneller, reorganiseren is aan de orde van de dag. Bedrijven komen en gaan in hoog tempo. Per jaar staan honderdduizenden mensen voor een heroriëntatie op hun loopbaan. En dan komen de cruciale vragen op: welke kant wil ik eigenlijk op? Hoe kom ik daar? Hoe beweeg ik mee met de arbeidsmarkt? De consulenten van Van Ede & Partners helpen je graag je duurzame inzetbaarheid te vergroten. Liefst al voordat je situatie je daartoe dwingt.

Maak meteen een afspraak

Aansturen op een duurzame carrière met duurzame inzetbaarheid

‘Het zal wel loslopen, zeker nu de economie aantrekt.’ Dat optimisme is soms terecht, maar in z’n algemeenheid een denkfout: organisaties zoeken naar mensen met een interessant en helder aanbod, een belofte voor de toekomst. Daarom is het belangrijk om aantrekkelijk te blijven op de arbeidsmarkt en daar actief op aan te sturen. Bij Van Ede & Partners word je uitgedaagd steeds fundamenteel na te denken over je volgende carrièrestap en je eigen duurzame inzetbaarheid. Samen met onze specialisten ontdek je je talenten en kijk je naar wat jou werkelijk drijft. Wat zijn jouw waarden en wat heb jij te bieden? Vanuit dit heldere zelfbeeld kun je weloverwogen keuzes maken. En tegelijkertijd zorgen dat je wendbaar blijft door je te blijven ontwikkelen. In de richting die jij wilt. 

 

Gezond en gemotiveerd in balans

Duurzame inzetbaarheid gaat over meer dan aantrekkelijk blijven op de arbeidsmarkt. Het gaat ook over gezond en met plezier blijven werken. Over balans. Tegenwoordig willen we alles tegelijk: een succesvolle onderneming of afdeling runnen, een leuke ouder zijn die veel energie in het gezin steekt, regelmatig sporten, vriendschappen onderhouden. In de praktijk valt dat niet altijd mee. En moeten er keuzes gemaakt worden. Maar welke? En hoe? Duurzame inzetbaarheid heeft betrekking op je loopbaan én je welzijn. Ook daaraan besteden we bij Van Ede & Partners veel aandacht. Samen met jou kijken we naar je carrièrewensen en hoe je die kunt verwezenlijken zonder jezelf of je persoonlijke omgeving tekort te doen. Daar word niet alleen jijzelf gelukkiger van, je omgeving – werk én privé – heeft er ook profijt van.

 

De ideale baan via Van Ede & Partners

Veel professionals volgen bij Van Ede & Partners het volledige programma loopbaancoaching, ook als het gaat om duurzame inzetbaarheid. Het is ook mogelijk onderdelen bij ons af te nemen, als jouw vraag zich op een specifiek onderdeel richt. Zo kun je o.a. bij ons terecht voor: 

  • Persoonlijk profiel; 
  • Arbeidsmarktprofiel; 
  • Persoonlijke balans; 
  • Leergang Ondernemerschap;
  • Thematische workshops en trainingen.  

 

Als professional geef je graag zelf richting aan zaken. Of het nu gaat om jouw persoonlijke of je professionele leven. Wij begeleiden iedereen met werkgerelateerde vragen. Zo kun je bij onze loopbaancoaches terecht voor onder andere: 

 

Meer informatie?

Heb je vragen over het vergroten van jouw duurzame inzetbaarheid via Van Ede & Partners? Of wil je meer weten over een van onze programma’s? Neem dan gerust contact met ons op. 

 

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?

Plan een vrijblijvend adviesgesprek