K.M. (Kaveh) Pour

K.M. (Kaveh) Pour

Ik ben een gedreven senior manager en executive coach met passie voor ondernemen. Ruim 22 jaar geef ik leiding aan professionals, teams en organisaties. Geïnspireerd door mijn Perzische achtergrond en professionele werkervaring heb ik een leiderschapsstijl ontwikkeld waarbij ik verschillen weet te overbruggen en mensen en organisaties aan elkaar kan binden. Sinds 2022 ben ik als directeur verantwoordelijk voor onze vestigingen in Eindhoven en Maastricht.

‘Er is geen zijn dan anders zijn’

Mijn kracht ligt in talent- en lederschapsontwikkeling om zo weloverwogen en duurzame loopbaankeuzes te maken. Ik inspireer professionals en bestuurders om effectief te reflecteren en samen de stip op de horizon te definiëren. Ik help inzicht te verschaffen in eigen talenten, capaciteiten en belangrijkste drijfveren en hierdoor de regie in eigen handen te nemen én te houden gedurende de verschillende loopbaanfases.

Ik heb een achtergrond in Landbouw Engineering, Human Resource Management, Conflicthantering, Leiderschap & Management en Organisatieverandering.