K.M. (Kaveh) Pour

K.M. (Kaveh) Pour

Ik ben een gedreven manager en coach met een grote passie voor ondernemen. Ruim 14 jaar ervaring op het gebied van talentontwikkeling, hoger onderwijs en ondernemerschap hebben mij veel gebracht. Geïnspireerd door mijn Perzische achtergrond en mijn professionele werkervaring heb ik een leiderschapsstijl ontwikkeld waarbij ik verschillen weet te overbruggen en mensen en organisaties aan elkaar kan binden.

Samen met (top) bestuurders heb ik succesvolle partnershipprogramma’s binnen het bedrijfsleven o.a. op het gebied van CSR en Diversiteit opgezet. Mede hierdoor ben ik gefascineerd geraakt door mensen die binnen organisaties duurzame veranderingen weten te bewerkstelligen. Deze kennis en ervaring zet ik op dit moment in bij de CSR-partnerships bij Van Ede & Partners. Ik heb een achtergrond in Landbouw Engineering, Human Resource Management en Business School in Management, Organisatie en Verandering.

Mijn kracht als coach ligt in het begeleiden van mensen met hoofd en hart om zo een vertrouwelijke dialoog te creëren. Ik focus hierbij op het ontdekken van de specifieke en unieke talenten en drijfveren van mensen, hoe men deze kan etaleren en vervolgens hierin weet te excelleren.

Mensen in hun kracht zetten op basis van diversiteit is mijn missie. Ieder mens is uniek en levert daardoor zijn of haar eigen persoonlijke bijdrage. Het is deze verscheidenheid die mensen, teams en organisaties sterker en effectiever kan doen laten functioneren. Om met Carry van Bruggen te spreken: ‘Er is geen zijn dan anders zijn’.