K.M. (Kaveh) Pour

K.M. (Kaveh) Pour

Ik ben een gedreven senior manager en coach met passie voor ondernemen. Ruim 22 jaar geef ik leiding aan professionals, teams en organisaties. Geïnspireerd door mijn Perzische achtergrond en professionele werkervaring heb ik een leiderschapsstijl ontwikkeld waarbij ik verschillen weet te overbruggen en mensen en organisaties aan elkaar kan binden.

Mijn kracht ligt in het helpen ontwikkelen van persoonlijk leiderschap om zo weloverwogen en duurzame loopbaankeuzes te maken. Ik inspireer professionals en bestuurders om effectief te reflecteren en samen de stip op de horizon te definiëren. Ik help inzicht te verschaffen in eigen talenten, capaciteiten en belangrijkste drijfveren en hierdoor de regie in eigen handen te nemen én te houden gedurende de verschillende loopbaanfases.

Ik heb een achtergrond in Landbouw Engineering, Human Resource Management, conflicthantering en Business School in Management, Organisatie en Verandering. 

‘Er is geen zijn dan anders zijn’

Mensen in hun kracht zetten op basis van diversiteit is mijn missie. Ieder mens is uniek en levert daardoor zijn of haar eigen persoonlijke bijdrage. Het is deze verscheidenheid die mensen, teams en organisaties sterker en effectiever laat functioneren.