drs. J.C. (Julia) Blauwkuip

drs. J.C. (Julia) Blauwkuip

Na een letterenstudie volgde een veelzijdige loopbaan, met daarin een brede ontwikkeling en een ruime ervaring in de zakelijke dienstverlening en in de industrie, ook in verschillende leidinggevende rollen.

Ik werk als zelfstandig coach, trainer en procesbegeleider. Ik vind het fijn om met individuen en teams te werken, zowel in het bedrijfsleven als bij de (semi)overheid en in de non-profit-sector. Ik houd ervan om persoonlijke groei te faciliteren en om kennis over te dragen. Levensvragen en loopbaanthema’s heb ik altijd boeiend gevonden. Ik help mensen en groepen hun zelfsturing te vergroten en zet me graag in om mensen en zaken in beweging te krijgen.

Kort samengevat zie ik mezelf als mensgericht en zakelijk, analytisch en intuïtief. Ik houd me bij Van Ede & Partners bezig met persoonlijke effectiviteit, leiderschap, passie en samenwerking. Daarnaast ben ik onder andere verbonden aan Avicenna, academie voor leiderschap.

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat