drs. J.D. (Josien) Vermeer

drs. J.D. (Josien) Vermeer

Ik heb langdurige ervaring in het begeleiden van mensen op het gebied van hun loopbaan. Tevens beschik ik over ruime ervaring als directeur en voorzitter in diverse organisaties en als trainer/onderzoeker bij (semi)overheid, industriële bedrijven en zorgorganisaties. Ik ben momenteel psycholoog, consulent en trainer bij Van Ede & Partners. Daarnaast heb ik een eigen praktijk en werk ik incidenteel bij Rijnconsult voor managersbeoordeling en -ontwikkeling.

Mijn doel is mensen (weer) te laten stralen door het scheppen van de juiste atmosfeer, door liefdevol begrip en heldere scherpte, gespitst op groei. Ik ben inlevend en confronterend, analytisch en synthetiserend, intelligent en intuïtief. Ik leef en werk vanuit de overtuiging dat je zelf zin aan je leven moet geven door te ontdekken wat jou in deze wereld te doen staat: wat je komt brengen en waar je ook uitvoering aan gaat geven. Ik ben gespecialiseerd in hoogbegaafdheid en in persoonlijke zingeving en effectiviteit: ik doe en laat wat nodig is. 

Josien Vermeer - Van Ede & Partners

drs. J.D. (Josien) Vermeer

Is werkzaam bij:

E-mail Josien Vermeer

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat