drs. J.M. (Jan Maarten) Bosch

drs. J.M. (Jan Maarten) Bosch

De wereld verandert in een steeds sneller tempo en die dynamiek raakt ons allemaal, in ons werk en daarbuiten. Deze 'outside-in' factor verbind ik graag met het willen en kunnen ('inside-out') van mijn cliënten, bij het vinden van de juiste volgende stap, bestemming of baan.

Ik leef en werk vanuit de overtuiging dat iedereen zichzelf best (her)kent, maar dit wellicht niet altijd expliciet kan maken, of zich afvraagt hoe één en ander past bij nieuwe omstandigheden, een nieuwe levensfase, of nieuwe bestemming. Ik ben zeer geïnteresseerd in je unieke verhaal en om te helpen bouwen op dit fundament. Ik zet daar graag mijn ervaring, mening en netwerk voor in.

Bedrijfskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen legde de basis voor een diverse loopbaan in de B2B wereld van chemie, materialen en farmacie. Ik heb gewoond en gewerkt in Azië, Noord en Zuid Amerika en Europa. Als Managing Director, in verschillende commerciële rollen, evenals in Finance, Management/Executive Development en strategieontwikkeling.

Begeleiding van mensen bij hun (persoonlijke) ontwikkeling is daarbij voor mij altijd belangrijk geweest. Hier heb ik nu een hoofdrol van gemaakt. Daarnaast ben ik onder andere Founding Partner bij unBusual. Wat is gebleven is mijn motto “samenwerken loont” en ben daarbij positief kritisch, pragmatisch conceptueel, mens en resultaat gericht. Samen op weg voor jouw resultaat.

Is werkzaam bij: