H.J.M. (Henk) Reimert

H.J.M. (Henk) Reimert

Het samen met mensen onderzoeken wat hen drijft en beweegt en ze zodoende in staat te stellen een mooie ontdekkingsreis te maken geeft mij energie. Zowel concreet aan de slag gaan als speels ontdekken wat het leven allemaal te bieden heeft komen onderweg aan bod. Ik reis graag een eind met u mee.

Naast mijn werk voor Van Ede & Partners ben ik actief als organisatieadviseur, executive searcher, en belangenbehartiger. Ik ben als toezichthouder gelieerd aan verschillende organisaties in het publieke domein. De liefde voor de werkvloer en de kwaliteit van wat er écht toe doet in het leven ben ik nimmer verloren.
 
Mijn fascinatie voor het werken met mensen ontwikkelde ik in het begeleiden van jongeren met grote levensproblemen. Ik ontdekte dat de inzichten die ik opdeed ook goed zijn te gebruiken om mensen die in organisaties (in crisis) werken verder te helpen. Het heeft mij het verschil laten maken in de verschillende functies die ik heb bekleed op directie- en bestuurlijk niveau.

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat