Frits van Wezel

Frits van Wezel

Netwerker, zakelijke soulsearcher, ondernemende dwarsdenker en realistische wereldverbeteraar.

Ik ben jouw gids in de complexe arbeidsmarkt voor hoogopgeleiden en help je om op een bij jou passende manier je netwerk voor je te laten werken in het vinden van een nieuwe bestemming.

Als ondernemerskind groeide ik op naast ons familiebedrijf, dat ik -als zesde generatie- na mijn studie leidde en in 1997 verkocht. Mijn loopbaan in HR startte bij Hay Group en sindsdien werk ik in HR-consulting en executive search. Mijn grote liefde voor netwerken heb ik altijd met veel plezier uitgeleend aan mijn cliƫnten en opdrachtgevers en dat doe ik nog altijd. Die combinatie van search en executive coaching zette ik ook lange tijd in voor executives van Rabobank als intern headhunter en loopbaancoach.

De wereld van executive search ken ik goed, ik snap de werkwijze en mores en zet die kennis graag voor je in. Als netwerk-expert help ik je om een netwerk te bouwen over werelden heen en tussen jou en andere mensen of organisaties zodat er sterke nieuwe verbindingen ontstaan die je helpen naar jouw nieuwe bestemming.