mr. F.E.W. (Frederike) van Lowijde

mr. F.E.W. (Frederike) van Lowijde

Na mijn studie fiscaal recht werkte ik jaren in de financiële dienstverlening, onder meer als belastingadviseur bij PricewaterhouseCoopers en director business development bij een Engelse vermogensbeheerder. Ik heb me gevormd tot een all-round project manager. Naast deze werkzaamheden, die ik inmiddels als zelfstandige uitvoer, heb ik me ontwikkeld tot coach. Met die passie begeleid ik mensen in hun ontwikkeling.

Bij het begeleiden van mensen neem ik mijn ervaring uit het bedrijfsleven mee, maar zet ik vooral mijn analytisch vermogen en intuïtie in om de kern te raken. Ik beschouw hobbels in het leven als een mogelijkheid tot groei, zowel privé als in de loopbaan. Het gaat erom die uitdagingen met vertrouwen aan te gaan; vertrouwend op het gevoel en op ieders eigen talenten en capaciteiten. Door mijn humor, betrokkenheid, invoelend vermogen en heldere, creatieve communicatie help ik om bij die basis te komen. Vanuit deze positie bekijk ik situaties met cliënten, zodat we samen stappen vooruit kunnen zetten. 

Is werkzaam bij:

E-mail Frederike van Lowijde

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat