drs. (Msc) E.V. ( Elise) van Doorne

drs. (Msc) E.V. ( Elise) van Doorne

Leiderschap leergangen; Internationale ervaring; Teaminterventies; Multinationals en Medische sector; Warm welkom; Sensitief en analytisch; Zorgvuldig en speels.

Als ervaren facilitator en managementcoach ben ik verbonden aan (internationale) Leiderschap leergangen en geboeid door transities van de mens en lerende organisaties. Ik nodig je uit om “naar binnen te kijken”, juist waar het spannend wordt. Daar komen we tot de essentie en tot de gewenste groei. “Soms heb je de ogen van een ander nodig om jezelf te zien”.

Ik ben opgegroeid in diverse landen en culturen en heb vanuit deze levenservaring mijn talenten ontwikkeld; o.a. mijn sensitiviteit om in te voelen wat er “echt speelt” en om effectief te verbinden op alle lagen in organisaties. Vanuit mijn paramedische achtergrond en de diverse rollen als Arbeid & Organisatie psycholoog (ontwikkelpartner, docent, (team)coach) geef ik o.a. vorm aan “ Applied Leadership” en “veerkracht” programma’s voor het (internationale) bedrijfsleven en Business Schools.  Door de intensieve begeleiding van seniormanagement en hun teams heb ik ruim 17 jaar ervaring met management dilemma’s, teaminterventies en intervisie.

In mijn aanpak is het ontwikkelen van zelfbewustzijn de weg. Ik nodig  je uit om te (h)erkennen wie je bent, met al je talenten, waarden, overtuigingen, valkuilen en patronen. In onze interactie spiegel ik  wat ik waarneem, ook de blinde vlekken. Je kunt rekenen op mijn oprechte aandacht en zorgvuldigheid. Ik bied veiligheid, ben stevig en ook speels. Zo zoeken we samen naar de essentie, om in vrijheid te kunnen kiezen voor een volgende stap naar buiten die aansluit bij jouw zoektocht en eigenheid.