drs. C.M.F. (Cora) van de Put - van Hooijdonk

drs. C.M.F. (Cora) van de Put - van Hooijdonk

Met arbeids- en organisatiepsychologie als achtergrond, heb ik ervaring als organisatieadviseur en manager in zowel de non-profit- als de profitsector. Begeleidingstrajecten, verandertrajecten, leidinggeven en relatiebeheer waren daarbij mijn aandachtspunten. Sinds 2004 ben ik zelfstandig ondernemer, waarbij ik conflictmanagement centraal stel. Binnen Van Ede & Partners ben ik sinds 2007 actief.

Als coach ben ik gericht op verbinding en interactie. Zowel binnen Van Ede & Partners als in mijn eigen onderneming, is het onder andere mijn missie om mensen weer in beweging en in hun kracht te laten komen.

Gebieden waarin ik actief ben, zijn onder andere carrièrecoaching, (arbeids)mediation, het opleiden van mediators, intervisiebegeleiding, het trainen en verzorgen van workshops op het gebied van communicatie en conflictmanagement, en de professionalisering van groepen.

Is werkzaam bij:

E-mail Cora van de Put - van Hooijdonk

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat