C.D.M.M. (Chantal) Uildriks

C.D.M.M. (Chantal) Uildriks

Al meer dan 20 jaar breng ik mensen bij elkaar die op zoek zijn naar nieuwe uitdagingen, een bijdrage kunnen leveren of juist iets nodig hebben. Ik ben een office manager en organisator met grote interesse in de interactie tussen mensen.

Mijn hulp biedende karakter bracht mij op diverse mooie plaatsen in de wereld en heeft mij veel van verschillende culturen doen ontdekken en waarderen. Met veel energie en zorgvuldigheid wil ik ook bij Van Ede & Partners mensen samenbrengen zodat het resultaat meer wordt dan de som der delen.

Vanuit een internationale marketingrol bij wereldwijd opererende bedrijven heb ik me steeds verder toegelegd op resultaatgerichte communicatie en projectmanagement. Bij Van Ede & Partners help ik graag cliënten bij de eerste stappen op een nieuw pad. Je vertrouwd voelen en op je plaats zijn, is vaak het begin van een mooi en succesvol traject. Ik breng cliënten dan ook met veel plezier en zorg, samen met de consulenten, naar een volgende uitdaging.

Ik heb graag oog en oor voor de mens achter iedere cliënt.

Naast mijn werk ben ik vaak wandelend in de natuur te vinden, hou ik van reizen en nieuwe plekken ontdekken, een goede espresso, koken en gezellige etentjes, dat laatste bij voorkeur op een warme zomeravond aan een lange tafel in de tuin, omringd door familie en vrienden.

       

Is werkzaam bij: