ir C.J.J. (Cees-Jan) Groen

Business & People Developer. Geïnteresseerd in mensen én zakelijke kansen. Mensen-mens. Initiatief. Doen. Ondernemer & Coach. Ik ben van nature geïnteresseerd in business én mensen. De combinatie van ondernemerschap, innovatie, iets nieuws proberen met initiatief, learning by doing, ontwikkeling en coaching. Talent tot bloei laten komen, resulterend in persoonlijk en zakelijk succes. Careers that matter!

Na mijn studie vliegtuigbouw ontdekte ik al doende dat mijn passie zat in business development: het ontwikkelen van innovatieve producten & diensten, nieuwe dingen proberen, ‘een balletje tegen de heuvel omhoogduwen’. Daarbij ontdekte ik ook dat business development betekent dat je mensen de kans geeft om hun (eigen) ideeën richting te geven en zich persoonlijk te ontwikkelen, binnen een bedrijf of als eigen ondernemer. Deze combinatie van business & people development is nog steeds leidend in wat ik doe: actief in de startup scene in Noord-Nederland – o.a. als (business) coach – en als consulent bij Van Ede & Partners.

Er gebeuren mooie dingen als je je talent laat bloeien: let’s go!

Cees Jan Groen

ir C.J.J. (Cees-Jan) Groen

Is werkzaam bij:

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat