drs. A.J. (Albert Jan) Slomp

drs. A.J. (Albert Jan) Slomp

Energizer, talentontwikkelaar, inspirerend ondernemend en enthousiasmerend.

“Leren omgaan met onzekerheid is nodig om te kunnen overleven.
Juist die onzekerheid brengt je ertoe te ontdekken waar je goed in bent”.

Dit citaat uit het boek Quantum-leiderschap van Danah Zohar is mij uit het hart gegrepen. Ik ben ervan overtuigd dat we over zoveel meer potentieel beschikken dan we denken.

Een gevarieerde loopbaan in de financiële sector gaf mij het inzicht dat mijn hart ligt bij talentontwikkeling en het begeleiden van veranderingsprocessen in organisaties. Ik ben gefascineerd door de transformatie die je doormaakt als je bezield gaat werken en doet waar je goed in bent.

Dat klinkt zo simpel, maar hoe bereik je dat? Ik begeleid je bij het ontdekken van jouw unieke talenten en te vertrouwen op je eigen kunnen, zodat je weer zelf de regie over je loopbaan kunt nemen. Samen verkennen we hoe jij in een voortdurende veranderende werkomgeving mee kunt veranderen zodat je authentiek en duurzaam inzetbaar blijft. Ik combineer nuchterheid met spiritualiteit in mijn werk, spiegelend en met een open blik.

Zo ga jij ervaren wat jou plezier in je werk brengt.

 

Is werkzaam bij:

E-mail Albert Jan Slomp

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat