Young High Potentials

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?
Bel ons voor een vrijblijvend advies gesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak

Young High Potentials

Van Ede & Partners begeleidt professionals en high potentials die het stuur van hun leven, carrière en studie (weer) in eigen handen willen nemen. Door trouw te blijven aan jezelf en je eigen talenten én door te ondernemen mét die talenten wordt een krachtige invulling gegeven aan de loopbaan en de duurzame inzetbaarheid.

Talent kent geen grens, kleur en leeftijd!

Van Ede & Partners hecht veel waarde aan het delen van eigen kennis met het bedrijfsleven, hoger onderwijs en talentvolle jongeren. Zij zijn de poort naar de toekomst! Van Ede & Partners, Fontys Hogescholen en VluchtelingenWerk Zuid Nederland hebben een gemene deler in hun (maatschappelijke) doelstelling. Allen streven naar kennisontwikkeling en het delen hiervan. Talentontwikkeling zit in het DNA van de drie organisaties.  
 
Van Ede & Partners zet zijn uitgebreide kennis en ervaring rondom het begeleiden van professionals en high potentials in om Young High Potentials van Fontys en VluchtelingenWerk Zuid Nederland te helpen, duurzame(re) carrièrekeuzes te maken.      

Ons programma

Ons programma richt zich op jezelf leren kennen en in verbinding zijn met je eigen kern (talenten en kwaliteiten). Bewustwording van de eigen grond waar je op staat (waarden), wat je drijft (drijfveren) en waar je passie ligt (ambitie), staat centraal in onze aanpak.
 
We hanteren een drievoudige aanpak:

  • Persoonlijke zoektocht via zelfanalyse en reflectie.
  • Groepsreflectie en oefeningen om feedback en verrijking te verzamelen in de interactie met
    de ander.
  • 1-op-1 gesprekken om vanuit de ervaring van onze consulenten oplossingen aan te reiken
    op specifieke, individuele vragen.      

Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werk van Van Ede & Partners en wat onze coaches voor jou kunnen betekenen? Wil je met ons contact of een afspraak maken, vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen met je contact op. Wees welkom!hier een linkje


Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat