Senior Manager

Wij begeleiden een volgende stap in jouw loopbaan, zodat je vol energie een nieuwe episode in je (werk)leven instapt. Waardoor je straks met voldoening kunt terugkijken op jouw carrière.

Senior Manager

Senior Manager

Je hebt een prachtige carrière achter je liggen. Je hebt diverse mooie banen gedaan en met succes. En dan verandert er iets. Je bent aan het nadenken hoe je de laatste fase van jouw loopbaan wilt vormgeven. Met dienstbaarheid en voldoening. Dat is waar je naar verlangt.

Deze mensen gingen je voor

Van Ede & Partners heeft korte, intensieve trajecten ontwikkeld, die zelfinzicht en vertrouwen geven in jouw kunnen. Die je helpen uit te ontdekken waar je van bent en waar jouw echte ambities liggen. Hier een aantal ervaringen

Het is me gelukt, ik heb mijn carrière switch gemaakt met dank aan Van Ede & Partners in Eindhoven; vertrouwen voor de goede begeleiding en het vertrouwen!

Connie van der Kamp

Samen met van Ede & Partners in Eindhoven ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe bestemming. Ik heb mijn zelfvertrouwen terug, bruis van de energie en ervaar opnieuw werkgeluk.

Else van Basten Batenburg

Van Ede & Partners weet hier vrij diep te gaan en kan structuur bieden in het hele proces en weet van iets moeilijks iets heel waardevols te maken. Alleen daarom al kan ik hen van harte aanbevelen.

Pieter Gevers

Ikzelf was al overtuigd van mijn toekomstplannen en heb bij Van Ede & Partners een aantal instrumenten kunnen toevoegen aan mijn bagage. Van Ede & Partners heeft mij gesterkt in het positieve gevoel naar de toekomst.

Marcel van Kins

Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werk van Van Ede & Partners en wat onze coaches voor jou kunnen betekenen? Wil je met ons contact of een afspraak maken, vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen met je contact op. Wees welkom!

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)