Master Practitioner

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?
Bel ons voor een vrijblijvend advies gesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak

Master Practitioner

Master Practitioner

Master Practitioner

Je bent een ‘master’ in je vak maar je loopt als professional tegen een aantal vragen aan. ‘Hoe lang blijf ik dit nog doen?’, ‘Kan ik mijn expertise ook op een andere wijze inzetten?’, ‘Hoe zou het zijn om mijn andere talenten te ontdekken?’.

Als dit vragen zijn die je jezelf regelmatig stelt, dan is het tijd om met Van Ede & Partners te gaan praten over executive coaching, loopbaancoaching of outplacement.

Deze mensen gingen je voor

Van Ede & Partners heeft diverse trajecten ontwikkeld die zelfinzicht en vertrouwen geven in jouw kunnen. Die je helpen te ontdekken waar jouw echte ambities liggen en je begeleiden in jouw volgende stap. Deze mensen gingen je voor

Door het volgen van de trainingen en workshops heb ik mezelf weer “scherp” gekregen, over wie ik ben en wat ik graag wil gaan doen. Ook de interactie in de groepstrainingen met “mind- liked people” heb ik zeer gewaardeerd.

wilfred wilting Commercial Business Development Hydrogen bij Gasunie

Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werk van Van Ede & Partners en wat onze coaches voor jou kunnen betekenen? Wil je met ons contact of een afspraak maken, vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen met je contact op. Wees welkom!

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat