Het verhaal van Liesbeth Klomp

Het verhaal van Liesbeth Klomp

Het verhaal van Liesbeth

Liesbeth is een energieke vrouw, die ervan houdt met mensen in contact te zijn, die graag haar schrijverstalent in wil zetten en dan het liefst in een werkgebied waar wet- en regelgeving van toepassing is.
In haar laatste functie kwam dat allemaal niet meer bij elkaar, vandaar dat ze voor de begeleiding koos van Van Ede & Partners. Ze had twijfels, haar zelfvertrouwen was wat minder en had last van rouw vanwege het afscheid van een geliefde werkomgeving.

De ontmoeting der herkenning

“Ik ging naar Van Ede & Partners met het idee dat het vast geen kwaad kon om eens te gaan praten. Maar de eerste ontmoeting gaf me meteen een goed gevoel. En toen ik de Reisgids doorlas, met daarin de filosofie van Van Ede, kwam bij mij het inzicht dat het toch wel heel mooi was wat mij werd aangeboden door mijn werkgever.”

Liesbeth heeft ook de trainingen gevolgd en die vond ze met name van waarde. Over onze visietraining zegt ze: ”ik stapte over de drempel, zag de mensen en meteen was daar het goede gevoel”. Later duidt ze dat aan als “de ontmoeting der herkenning”.

Liesbeth is begeleid door coach Pim Visser. Ze omschrijft hem als een prikkelende coach waarbij ze soms wel eens dacht “oei”. “Maar het gaf me ook een boost. De confrontatie met mezelf, de steun bij het scherp krijgen van mijn talenten en de goeie tips hoe ik mijn verhaal authentiek kan vertellen, waren heel waardevol”.
Ze geeft aan dat ze vooral geleerd heeft haar intuïtie te volgen. En dat ze niet vanuit de ratio in haar baan moet blijven zitten. Ze heeft vooral geleerd dat ze iets wil doen wat ze leuk vindt.

Liesbeth gaat verder als ambtelijk secretaris van de examencommissie bij het instituut voor bedrijfskunde. Een mooie functie waarin alles wat ze leuk vindt in een baan, bij elkaar komt. En ze blijft ook nog BABS in haar oude gemeente.