Senior Manager in Transitie - het verhaal van Wilfred

Senior Manager in Transitie - het verhaal van Wilfred

Senior Manager in Transitie


Wilfred is een ervaren manager, die al een hoop heeft meegemaakt in zijn carrière. Sterk in het managen en ontwikkelen van een team én de business. En ook bekend met de ‘klappen van de zweep’ in een corporate omgeving. Wilfred weet vanuit een eerder moment in zijn carrière hoe goed het is om bij een verandering van werkomgeving even goed ‘de zaken’ weer eens te herijken, even bewust naar jezelf te kijken, en je wensen voorwaarts te bepalen. Wat zijn mijn kernkwaliteiten waar ik op kan bouwen, wat wil ik nu precies? Een goede voorbereiding is hierin al de helft van de nieuwe job.

Vanuit zijn eerdere ervaring zo’n 6 jaar geleden kiest Wilfred deze keer heel specifiek voor Van Ede & Partners. Wilfred: ‘Ik heb bewust de keuze gemaakt voor Van Ede & Partners omdat ze ook gevestigd zijn in Groningen, en daardoor konden bijdragen aan mijn netwerk in deze omgeving. Bovendien zijn de gesprekken met de mensen binnen Van Ede & Partners altijd professioneel, maar zeker ook zeer persoonlijk. Door het volgen van de trainingen en workshops heb ik mezelf weer “scherp” gekregen, over wie ik ben en wat ik graag wil gaan doen. Ook de interactie in de groepstrainingen met “mind- liked people” heb ik zeer gewaardeerd.’

Het duurde dan ook niet lang voordat Wilfred’s ‘nieuwe scherpte’ leidde tot een nieuwe baan. Hij tekende als Senior Business Developer bij één van de vooraanstaande partijen in Noord-Nederland. Verantwoordelijk voor het bouwen van een commerciële organisatie in een nieuwe business unit gericht op waterstof. Hiermee zit Wilfred aan de voorkant van de energie-transitie, in een positie bij een leidende speler op dat vlak. Zijn eigen transitie is in ieder geval al een succes!