Young High Potentials

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?
Bel ons voor een vrijblijvend advies gesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak

Young High Potentials

Van Ede & Partners Eindhoven/Maastricht voert met de steun van de Van Ede Foundation een onderzoeksproject uit gericht op zingevingsvraagstukken en (keuze)stress van jonge professionals.


Dit initiatief is gericht om het talent van Young High Potentials (YHP) beter te laten excelleren, hen aan te laten sluiten bij hun innerlijke bron en hen te ondersteunen om duurzame carrièrekeuzes te maken. In samenwerking met Fontys Hogescholen en VluchtelingenWerk Zuid Nederland worden de krachten gebundeld om dit te onderzoeken, concrete ondersteuning aan te bieden en kennis op te doen.

Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werk van Van Ede & Partners en wat onze coaches voor jou kunnen betekenen? Wil je met ons contact of een afspraak maken, vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen met je contact op. Wees welkom!hier een linkje


Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat