Executive/Bestuurder

Wij begeleiden de verdieping van jouw loopbaan, zodat je een succesvol zakelijk leven leidt.

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?
Bel ons voor een vrijblijvend advies gesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak

Executive/Bestuurder

Executive/Bestuurder

Je hebt al een heel stuk van jouw werkzame leven afgelegd. Je hebt mooie posities bereikt en leuke banen gedaan. Midden in het leven van de volwassene gebeuren er allerlei zaken. Je verliest je baan door een reorganisatie of je krijgt een onbevredigend gevoel ‘Is dit het nou?’ Dan is het tijd om met Van Ede & Partners te gaan praten over executive coaching, loopbaancoaching of outplacement.

Deze mensen gingen je voor

Van Ede & Partners heeft diverse trajecten ontwikkeld die zelfinzicht en vertrouwen geven in jouw kunnen. Die je helpen te ontdekken waar jouw echte ambities liggen en je begeleiden in jouw volgende stap. Deze mensen gingen je voor

Ik vond de passie en de balans weer terug!

Gerryan Huys Strategisch adviseur

Langzaam wordt de spiegel helderder en zie ik mezelf weer. Weet ik weer wat ik wil, maar vooral wat ik niet wil.

René Coppens Directeur/eigenaar

Nu, een jaar verder, kan ik zeggen dat het traject goed is. Goed dat Van Ede & Partners workshops en masterclasses aanbiedt om kennis op te doen.

Jetty Eugster

Van Ede & Partners maande me tot rust nemen en ruimte scheppen. Dat is achteraf gezien het meest waardevolle advies geweest: tijd voor reflectie en ruimte nemen om na te denken over mijn volgende stap.

Hans Teunissen Burgemeester Gennep

Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werk van Van Ede & Partners en wat onze coaches voor jou kunnen betekenen? Wil je met ons contact of een afspraak maken, vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen met je contact op. Wees welkom!

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat