De Ondernemer

Wij begeleiden de ontwikkeling van jouw eigen bedrijf, zodat je goed voorbereid kunt gaan ondernemen

Wij begeleiden de ontwikkeling van jouw eigen bedrijf, zodat je goed voorbereid kunt gaan ondernemen

Je hebt een goed idee. Je wilt zelf gaan ondernemen. Bij van Ede & Partners kun jezelf oriënteren op het zelfstandig ondernemerschap. Het gaat om Willen en Kunnen. Wat wil je gaan doen en ben je geschikt voor het ondernemerschap. Samen met jouw ondernemerscoach formuleer je de identiteit van jouw bedrijf. De missie, visie en kernwaarden. En ook wordt je begeleid in het opstellen van jouw business plan. Jouw doelstellingen, strategieën en actieplannen. Na verloop van tijd maak je samen met jouw coach een businessevaluatie; hoe is het met de business gegaan, wat ging er goed, wat kan beter?

Deze mensen gingen je voor

Van Ede & Partners heeft vele nieuwe ondernemers bijgestaan in de opstartfase van hun bedrijf. Hier zijn een aantal van hun ervaringen:

"Vanaf de eerste kennismaking bij Van Ede & Partners verliep de begeleiding, coaching en scholing op een professionele en deskundige manier. De persoonlijke aandacht is oprecht, positief en eerlijk, het heeft mij geholpen de richting te vinden die ik zocht"

Bob Teunissen van docent naar ambachtelijk meubelmaker

"De begeleiding bij Van Ede & Partners heeft mij gemotiveerd om echt voor mijn passie te gaan staan. Coachen door echt naar mij te luisteren, rollenspellen te spelen, tekeningen te maken en te visualiseren. Ik mag mijn ogen dicht doen en vanaf een wolk zie ik heel helder wat ik niet meer wil en waar mijn hart blij van wordt. Waar een wil is, is een weg en die weg leidt naar lichaamswerker met doel ‘verbeteren van kwaliteit van leven.’ Van manager naar Rebalancer en Shiatsu therapeut. Van denken, naar voelen naar werkelijk zijn!"

Piet-Jan Hollemans Apollo Rebalancing – Praktijk voor lichaamsgerichte coaching & therapie

"Op het moment dat mijn carrière in een stormachtige fase was gekomen bood van Ede & Partners een veilige haven. Onder begeleiding van een ervaren consulent in combinatie met leerzame en leuke trainingen is weer orde op zaken gesteld. De professionele aanpak in combinatie met een warme menselijke uitstraling zoals bij van Ede & Partners heeft mij geholpen om weer de juiste weg op te gaan om mijn doel te bereiken."

Richard Roodhorst Waalsdorp – ICT Project Management

“Mijn trots en energie is weer terug. Het doorlopen van het aangeboden programma  bij van Ede & Partners heeft er mede voor gezorgd dat ik mijn kernkwaliteiten, hobby en passie ben gaan combineren. Resultaat: ik ben een maatschappelijk verantwoorde ondernemer. Geeft nog steeds een onbetaalbare voldoening”

Martin Berkhout B-tje anders – meubelmetamorfose

‘’Bij een nieuwe start in je werkzame leven is het belangrijk dat je ervaring, ambitie en persoonskenmerken op precies het goeie punt laat samenkomen. Van Ede & Partners heeft me geholpen om dit richting te geven. Als ondernemer zonder ondernemingservaring helpt het bijvoorbeeld om specifieke kennis op te doen over o.a. marketing en financiën en om te sparren met deskundige consulenten’’

Sietse Fritsma The Best of The Netherlands Tours

‘’Een warm welkom en betrokkenheid, dat omschrijft de kern van Van Ede & Partners voor mij. Maar ook het aanbod aanpassen waar nodig, omdat je een enorme ontwikkeling doormaakt in het traject. Het heeft me inzicht gegeven in wat echt belangrijk voor me is: vrijheid en vertrouwen. En daarom past het ondernemerschap me ook zo goed, dankzij dit traject ben ik ervoor gegaan!’’

Renée Piket Hollen en STILSTAAN – mindfulness & coaching

"Van Ede & Partners heeft mij ook geïnspireerd mijn dromen waar te maken"

Latin DJ El Monte

“De Leergang Ondernemerschap inspireerde mij om grondig over mijn business na te denken zodat ik fundamentele keuzes kon maken. Het bracht mij vooral scherpte en focus. De aanpak is zeer praktisch. De uitkomst ‘blijft dicht bij mezelf'. Dat voelt goed”

Hans Bakker Volmerk – Haal eruit wat erin zit

Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werk van Van Ede & Partners en wat onze coaches voor jou kunnen betekenen? Wil je met ons contact of een afspraak maken, vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen met je contact op. Wees welkom!

Ja, ik kom graag koffie drinken!

Contact opnemen
Vul hier uw naam in

De andere cliënten van Van Ede & Partners in Den Haag