Menu WVD-160915-022 HR Gert Wobbes.jpg

Gert.

Ik sta weer in mijn kracht.

Gert dreef na 10 jaar bij de IND op routine. Met begeleiding van Van Ede & Partners vond hij een nieuwe uitdaging én nieuw werkplezier.
 • Naam cliënt

  Gert Wobbes

 • Probleem

  In zijn baan bij de IND dreef Gert na tien jaar op routine. Hij zocht naar een nieuwe uitdaging en nieuw werkplezier.

 • Oude functie

  Teamleider Immigratie- en naturalisatiedienst

 • Nieuwe functie

  Senior adviseur welzijn bij een gemeente

 • Duur proces

  8 maanden

 • Consulent

  Marion Bruggen

Waardigheid en vertrouwen
Ik geloof in een werkomgeving waar mensen in waardigheid en vertrouwen samen werken. De organisatie waar ik als teamleider ging werken leek deze waarden te ondersteunen. Maar in de dagelijkse praktijk voelde ik mij steeds meer alleen staan met mijn visie en inbreng. Ik voelde mij steeds ongelukkiger.

De weg naar Van Ede & Partners
Ik las een artikel dat me aansprak over Van Ede & Partners en hun project ‘de jonge held’: een project voor mensen die zich na hun eerste baan willen heroriënteren. Ik meldde me aan voor een Open middag.

Op de rem
Aanvankelijk wilde ik snel door naar mijn volgende baan. Gelukkig trapte mijn consulent op de rem. Zij hielp mij om me eerst te bezinnen op wat ik écht wil en te bieden heb. Het schrijven van mijn Zelfanalyse was hiervoor een nuttige exercitie.

Weer in mijn kracht
Aan het stil staan bij mijzelf en realiseren wat mijn talenten zijn gaf mijn consulent veel aandacht.  Dat heeft mijn zelfvertrouwen versterkt. Zij bracht mij later in het proces in contact met een consulent met een uitstekend netwerk in mijn eigen regio. Die gaf mij waardevolle tips om mij effectief te presenteren en zei: “als je dit echt wilt, ga er dan ook voor”. Ondanks mijn nuchtere bescheidenheid deed ik dat. En kwam in mijn kracht te staan.

Zelfvertrouwen, profileren en presenteren
Ik heb het traject bij Van Ede & en Partners beleefd als begeleiding op maat.
Een fijne opbouw van ‘pas op de plaats’ naar zelfvertrouwen, profileren en presenteren.

Bruisende omgeving
Inmiddels ben ik aan het werk bij de gemeente Loppersum als senior adviseur Welzijn. Ik werk in een vriendelijke, uitdagende en bruisende omgeving. De voor mij nieuwe thema's op het gebied van de wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) en Volksgezondheid maken dat ik mezelf weer moet verdiepen in materie. Ook nieuwe collega's en een andere cultuur zorgen voor boeiende uitdagingen. Ik kijk er naar uit de komende jaren bij te dragen aan de transitie en transformatie binnen het Sociaal Domein.

Iedere dag ga ik weer met plezier én gezonde spanning naar mijn werk.

 

 

Marion over Geert

Gert dreef na 10 jaar bij de IND op routine. Met begeleiding van Van Ede & Partners vond hij een nieuwe uitdaging én nieuw werkplezier.
Marion Bruggen
Ik heb Gert leren kennen als een zeer gedreven mens met een sterk gevoel voor eerlijkheid, rechtvaardigheid en leefbaarheid. Iemand die nuchter en daadkrachtig op zijn doel afstevent. Zijn grootste uitdaging bleek: hoe blijf ik bij mijn passie zonder te drammen?
Over Marion Bruggen

Careers that matter

© Van Ede & Partners. All rights reserved.