drs. R.A. (Rogier) Huffnagel

drs. R.A. (Rogier) Huffnagel

Inspirator om te excelleren met talenten door zelfinzicht en bevrijding van belemmerende overtuigingen.

We hebben het unieke vermogen om onszelf te kennen. Wie wij zijn en hoe wij tegen onszelf en de wereld aankijken wordt bepaald door ons denken en de wijze waarop wij betekenis geven. Zo ook of wij succesvol, vrij en liefdevol door het leven gaan. Wij hebben zelf de sleutel tot geluk in handen, persoonlijk en professioneel. ‘It’s all in the mind’.

Mijn wieg stond in Athene en mijn jeugd bracht ik door in Zuid-Amerika, Afrika en later in Nederland. Ik studeerde Westerse en Indische filosofie, later aangevuld met executive opleidingen. Startte in de marketingconsultancy en maakte de overstap naar de corporate omgeving van een grote financiële dienstverlener. Werkte aan de groepsstrategie, in China aan de start van een nieuw verzekeringsbedrijf en terug in Nederland als directeur van een aantal financiële bedrijven. Leerde in mijn leven vorm te geven aan vele veranderingen en ontdekte de kracht van mentale lenigheid.

Sinds 2003 executive coach voor professionals en executives, met als motto ‘de hele mens in de professie’. Combineerde dit vijf jaar met het voorzitterschap van de raad van bestuur van Van Ede & Partners. Mijn coaching en vele masterclasses staan in het teken van zelfonderzoek en het vergroten van mentale lenigheid. Gefascineerd door de potentie van mensen en de mogelijkheid om te blijven ontwikkelen. Mijn persoonlijke ervaring is dat hier nagenoeg geen grenzen aan zijn. Hieraan bij te dragen inspireert me!