drs. R.A. (Rogier) Huffnagel

Inspirator om te excelleren met talenten door zelfinzicht en bevrijding van belemmerende overtuigingen. We hebben het unieke vermogen om onszelf te kennen. Wie wij zijn en hoe wij tegen onszelf en de wereld aankijken wordt bepaald door ons denken en de wijze waarop wij betekenis geven. Zo ook of wij succesvol, vrij en liefdevol door het leven gaan. Wij hebben zelf de sleutel tot geluk in handen, persoonlijk en professioneel. ‘It’s all in the mind’.

Mijn wieg stond in Athene en mijn jeugd bracht ik door in Zuid-Amerika, Afrika en later in Nederland. Ik studeerde Westerse en Indische filosofie, later aangevuld met executive opleidingen. Startte in de marketingconsultancy en maakte de overstap naar de corporate omgeving van een grote financiële dienstverlener. Werkte aan de groepsstrategie, in China aan de start van een nieuw verzekeringsbedrijf en terug in Nederland als directeur van een aantal financiële bedrijven. Leerde in mijn leven vorm te geven aan vele veranderingen en ontdekte de kracht van mentale lenigheid.

Sinds 2003 executive coach voor professionals en executives, met als motto ‘de hele mens in de professie’. Combineerde dit vijf jaar met het voorzitterschap van de raad van bestuur van Van Ede & Partners. Mijn coaching en vele masterclasses staan in het teken van zelfonderzoek en het vergroten van mentale lenigheid. Gefascineerd door de potentie van mensen en de mogelijkheid om te blijven ontwikkelen. Mijn persoonlijke ervaring is dat hier nagenoeg geen grenzen aan zijn. Hieraan bij te dragen inspireert me!

Blogs geschreven door Rogier Huffnagel

Rogier Huffnagel WVD-181107-027 HR.jpg

drs. R.A. (Rogier) Huffnagel

Is werkzaam bij:

Mail Rogier Huffnagel

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat