drs. R. (Rob) van den Aker

drs. R. (Rob) van den Aker

Sparringpartner, steunpilaar, zaaier, bouwer, verbinder, expeditieleider,  teamspeler, organisator

Mijn kracht ligt in het laten groeien van mensen: het versterken van hun persoonlijk leiderschap. Ik ben een bouwer en een verbinder die anderen verleidt en uitdaagt. Mijn drive is om anderen stappen voorwaarts te laten zetten op basis van hun persoonlijke missie.

‘Constructief bouwend, altijd in verbinding én met enthousiasme en energie’. Dat is wat mij typeert. Ik geniet ervan wanneer ik anderen zie groeien en bloeien. De basis hiervoor ligt in eerlijkheid naar jezelf en de dingen te doen die je energie en plezier geven in het leven. Ik onderzoek en daag uit om de vraag scherp te krijgen. Mijn stijl is inlevend, to the point en gericht op een waardevolle uitkomst. Respect en vertrouwen zijn daarbij belangrijke kernwaarden voor mij.

Leiden en begeleiden van veranderingen vormen de rode draad in mijn werkzame leven. Ik heb als executive manager in leidinggevende functies gewerkt, zowel in kleinere als in grotere dienstverlenende organisaties. Inhoudelijk heb ik een achtergrond in marketing, strategie en verandermanagement. De laatste jaren geef ik in de rol van sparringpartner en coach vorm aan de ontwikkeling van individuen, (directie)teams en organisaties.

Is werkzaam bij: