N. (Nanda) Daniëls

N. (Nanda) Daniëls

Na een juridische studie en een opleiding PR en communicatie heb ik bij verschillende verzekeringsmaatschappijen en banken gewerkt aan diverse communicatieprojecten.

Door een gelukkig toeval kwam ik in 2000 bij Van Ede & Partners terecht en daar viel alles op zijn plek. Ik werk met veel plezier in deze mooie, kleine organisatie, waar vooral gekeken wordt naar je talenten. Een prachtige plek vol bijzondere ontmoetingen en persoonlijke groei.

Naast het soms hectische werk, kan ik weer stilte in mijn hoofd vinden door met mijn handen aan de slag te gaan: werken met textiel is mijn grote passie.

Is werkzaam bij:

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat