M. (Michel) Hensen MM

M. (Michel) Hensen MM

Ondernemend, betrokken, brengt structuur aan, zoekt ontplooiing en ontwikkeling, klankbord, humor en lef. Mijn open blik en onderzoekende kijk op het leven deel ik graag met jou. Waar liggen mogelijkheden en waar loop je vast? Door met elkaar in gesprek te gaan ontstaan er vaak verrassende inzichten waardoor er ruimte komt voor herkenning en reflectie.

Als ondernemer van huis uit onderken ik het belang van persoonlijke groei en leiderschap. Als coach zoek ik graag verdieping, wat zijn je drijfveren, waar ligt je ambitie en hoe kan deze gerealiseerd worden? Ik ga samen met jou op zoek naar nieuwe invalshoeken en kansen, met oog voor je valkuilen en patronen. Vanuit een sterke betrokkenheid werk ik zowel intuïtief als analytisch. Waarbij ik benoem en aandacht geef aan wat nodig is om je doelen te bereiken.

Op jonge leeftijd heb ik 15 jaar leiding gegeven aan een familiebedrijf waarna ik de tijd heb genomen voor een langjarig sabbatical. Vervolgens heb ik mij heb toegelegd op het coachen van mensen met de ambitie om te ondernemen en zichzelf te ontwikkelen.

Welke rol past bij jou, hoe kom je het beste uit de verf en hoe bereik je dat? Hoe kan je floreren in je werk, in balans met je omgeving en je persoonlijk leven? Zowel in dienst van een organisatie als in je eigen bedrijf.  

Je bent van harte welkom om een uitdagende stap te maken op jouw levenspad.

Michel Hensen - Van Ede & Partners

M. (Michel) Hensen MM

Is werkzaam bij:

E-mail Michel Hensen

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat