M. (Michel) Hensen MM

M. (Michel) Hensen MM

Ondernemend, betrokken, brengt structuur aan, zoekt ontplooiing en ontwikkeling, klankbord, humor en lef.

Mijn open blik en onderzoekende kijk op het leven deel ik graag met jou. Waar liggen mogelijkheden en waar loop je vast? Door met elkaar in gesprek te gaan ontstaan er vaak verrassende inzichten waardoor er ruimte komt voor herkenning en reflectie.

Als ondernemer van huis uit onderken ik het belang van persoonlijke groei en leiderschap. Als coach zoek ik graag verdieping, wat zijn je drijfveren, waar ligt je ambitie en hoe kan deze gerealiseerd worden? Ik ga samen met jou op zoek naar nieuwe invalshoeken en kansen, met oog voor je valkuilen en patronen. Vanuit een sterke betrokkenheid werk ik zowel intuïtief als analytisch. Waarbij ik benoem en aandacht geef aan wat nodig is om je doelen te bereiken.

Op jonge leeftijd heb ik 15 jaar leiding gegeven aan een familiebedrijf waarna ik de tijd heb genomen voor een langjarig sabbatical. Vervolgens heb ik mij heb toegelegd op het coachen van mensen met de ambitie om te ondernemen en zichzelf te ontwikkelen.

Welke rol past bij jou, hoe kom je het beste uit de verf en hoe bereik je dat? Hoe kan je floreren in je werk, in balans met je omgeving en je persoonlijk leven? Zowel in dienst van een organisatie als in je eigen bedrijf.  

Je bent van harte welkom om een uitdagende stap te maken op jouw levenspad.

Is werkzaam bij:

Lees hier een interview met

Michel Hensen - “Wees open naar jezelf”