dr. M. (Michel) Decré

dr. M. (Michel) Decré

Nieuwsgierig, Empatisch, Verbindend, Visionair, Verdiepend, Vernieuwend, Technoloog, Auteur.

Mijn creativiteit en zin voor improvisatie zet ik in de vroege fase van coaching in, om de horizon te verbreden. Trouw aan mijn Zen praktijk, gebruik ik gezonde oneerbiedigheid en aandachtige intuïtie om de ander en mijzelf tot inzicht en verdieping te brengen. Later, bied ik de scherpte en precisie uit mijn achtergrond als onderzoeker om te helpen keuzes maken en de punten op de i’s te krijgen.

Het begeleiden, coachen en ontwikkelen van collega’s, teamleden en medewerkers is altijd centraal geweest in het bekleden van mijn diverse professionele rollen, waarbij persoonlijke groei mijn kernwaarde is, als familielid, vriend, collega, mentor, of leidinggevende.

Naast mensen is technologie mijn tweede grote passie. Als ingenieur in natuurkunde, heb ik in internationale, high-tech innovatie gewerkt, in grote bedrijven en als ondernemer, van onderzoeker tot management team lid, vanuit de privé sector maar met sterke academische banden.

Mijn derde dimensie is de spirituele, waar ik als leermeester in de Japanse theeceremonie de diepgang van Zen doorgeef met de opwekkende smaak van groene thee.

Al dat breng ik samen om onze cliënten te helpen hun eigen, bestemde professionele plek te vinden, waar hun persoonlijke, unieke mix van passie, talent, en vaardigheden het verschil maakt.

Blogs geschreven door Michel Decré

Is werkzaam bij: