drs. M.J.M. (Mark) van Bergen

drs. M.J.M. (Mark) van Bergen

Veilig, luisterend oor, spiegelend, energetisch, holistisch, sporter, oplossingsgericht, analytisch, drijfveren, coach voor professionals Na studies Gezondheidswetenschappen en Bedrijfseconomie werkte ik achttien jaar bij ING. Eerst in internationale commerciële functies, daarna in managementfuncties in HR, Recruitment en MD. Als consultant en coach werk ik voornamelijk met senior professionals en management teams in de zakelijke/financiële dienstverlening en met medisch specialisten.

Ik houd er van om te werken op het snijvlak van ratio en intuïtie, ben nieuwsgierig naar drijfveren en talent, ga graag uit van een holistisch perspectief: de mens in zijn context.

Mijn cliënten waarderen mij om mijn luisterend oor, to-the-point analyses en focus op de uiteindelijk resultaten. Ze geven mij terug dat ik ze help door een veilige omgeving te creëren waarin men zich kwetsbaar durft op te stellen. Ook werk ik soms met minder conventionele methoden.

Tijdens onze gezamenlijke zoektocht gaan we uit van wat je drijft, ik bied meerdere perspectieven aan, spiegel wat ik zie en voel, al kan dat soms buiten je comfortzone zijn. We gaan concreet aan de slag, laden je persoonlijk profiel, analyseren ‘de markt’ en werken aan je ‘pitch’. Tot slot verbinden we alles met elkaar en gaan in de buitenwereld aan de slag.

Is werkzaam bij:

E-mail Mark van Bergen

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat