drs. M.J.M. (Mark) van Bergen

drs. M.J.M. (Mark) van Bergen

Veilig, luisterend oor, spiegelend, energetisch, holistisch, sporter, oplossingsgericht, analytisch, drijfveren, coach voor professionals.

Na studies Gezondheidswetenschappen en Bedrijfseconomie werkte ik achttien jaar bij ING. Eerst in internationale commerciële functies, daarna in managementfuncties in HR, Recruitment en MD. Als consultant en coach werk ik voornamelijk met senior professionals en management teams in de zakelijke/financiële dienstverlening en met medisch specialisten.

Ik houd er van om te werken op het snijvlak van ratio en intuïtie, ben nieuwsgierig naar drijfveren en talent, ga graag uit van een holistisch perspectief: de mens in zijn context.

Mijn cliënten waarderen mij om mijn luisterend oor, to-the-point analyses en focus op de uiteindelijk resultaten. Ze geven mij terug dat ik ze help door een veilige omgeving te creëren waarin men zich kwetsbaar durft op te stellen. Ook werk ik soms met minder conventionele methoden.

Tijdens onze gezamenlijke zoektocht gaan we uit van wat je drijft, ik bied meerdere perspectieven aan, spiegel wat ik zie en voel, al kan dat soms buiten je comfortzone zijn. We gaan concreet aan de slag, laden je persoonlijk profiel, analyseren ‘de markt’ en werken aan je ‘pitch’. Tot slot verbinden we alles met elkaar en gaan in de buitenwereld aan de slag.

Is werkzaam bij: