drs. J.C. (Mark) Jacobs

Loopbaancoach, verbinder, luisteren, laat gevoel spreken, cultuur consultant. Als Human Resources professional gaf ik leiding aan complexe internationale veranderprocessen. Ik ben gepassioneerd om bedrijfsculturen vorm te geven waar vertrouwen, zingeving en autonomie leidend zijn. Samen op zoek naar wat belangrijke waarden zijn en voorwaarden scheppen zodat medewerkers zich "thuis voelen".

Als loopbaan coach bij van Ede & Partners zet ik me in om een nieuw pad te vinden voor cliënten die zich niet langer thuis voelen in hun rol of organisatie. Mijn jarenlange ervaring binnen internationale organisaties en mijn netwerk zet ik met plezier in om anderen te ondersteunen. Mijn kracht ligt in het snel kunnen verbinden en goed luisteren om tot de kern te komen. Vertrouwen op je gevoel en intuïtie. Waar liggen je persoonlijke waarden en drijfveren en hoe ontdek je wat jou te doen staat? Wat mij drijft is de energie die vrijkomt op het moment dat jij weet en voelt waar je heen wilt!

De afgelopen jaren heb ik mijn kennis verdiept door het volgen van de MMS coach opleiding tot gecertificeerd ICF coach en de Barrett Values Centre Practitioner opleiding.

Marc Jacobs WVD-180906-070 HR.jpg

drs. J.C. (Mark) Jacobs

Is werkzaam bij:

Mail Mark Jacobs

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat