drs. J.C. (Mark) Jacobs

drs. J.C. (Mark) Jacobs

Loopbaancoach, verbinder, luisteren, laat gevoel spreken, cultuur consultant.

Als Human Resources professional gaf ik leiding aan complexe internationale veranderprocessen. Ik ben gepassioneerd om bedrijfsculturen vorm te geven waar vertrouwen, zingeving en autonomie leidend zijn. Samen op zoek naar wat belangrijke waarden zijn en voorwaarden scheppen zodat medewerkers zich "thuis voelen".

Als loopbaan coach bij van Ede & Partners zet ik me in om een nieuw pad te vinden voor cliënten die zich niet langer thuis voelen in hun rol of organisatie. Mijn jarenlange ervaring binnen internationale organisaties en mijn netwerk zet ik met plezier in om anderen te ondersteunen. Mijn kracht ligt in het snel kunnen verbinden en goed luisteren om tot de kern te komen. Vertrouwen op je gevoel en intuïtie. Waar liggen je persoonlijke waarden en drijfveren en hoe ontdek je wat jou te doen staat? Wat mij drijft is de energie die vrijkomt op het moment dat jij weet en voelt waar je heen wilt!

De afgelopen jaren heb ik mijn kennis verdiept door het volgen van de MMS coach opleiding tot gecertificeerd ICF coach en de Barrett Values Centre Practitioner opleiding.

Is werkzaam bij: