drs. J. (Marjorie) Pennings

drs. J. (Marjorie) Pennings

Bevlogen vakvrouw, analytisch en intuïtief, betrokken en zorgvuldig, evenwichtskunstenaar, inzichtbrenger, natuurliefhebber. Groei, het beste uit jezelf halen en bewustzijn van de koers die echt bij je past. Tot de kern komen van wat je ten diepste beweegt en daarvoor ook te willen gaan. Door met ratio, intuïtie en expertise te luisteren en te spiegelen, bied ik hiervoor helderheid en focus. Ik schep met rust en betrokkenheid een omgeving waarin zelfinzicht, eigenheid en inspiratie vergroot worden en tot nieuwe stappen leiden.

Mijn wortels liggen in HR-Management en Consultancy. Met mijn ervaring in assessment en talentmanagement herken ik als geen ander waar een goede match ligt tussen talent en organisatie. Opgeleid als organisatiepsycholoog en mindfulness trainer met meer dan 20 jaar ervaring met meditatie en bewustzijnsgroei. Zo verbind ik zakelijkheid en spiritualiteit in de begeleiding van cliënten. Ik ben in mijn element als we samen op zoek gaan naar bezieling in het werk en dat tegelijkertijd “hands-on” vormgeven.

De natuur is voor mij een belangrijke inspiratiebron, met haar natuurlijke ritme van vernieuwing en evenwicht. Inzichten die ik ook toepas bij vragen rondom burn-out en stressmanagement.

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat