drs. M.E.J.H. (Manon) Janssen

drs. M.E.J.H. (Manon) Janssen

Luisteraar, Rake vragensteller, mens-, doel- en ontwikkelingsgericht. Verbinder, Grenzenverlegger, Ondernemer

Mijn stijl is onderzoekend, empathisch en doortastend, prikkelend.

In mijn loopbaan ben ik meer dan 20 jaar intermediair voor interim professionals en managers. Als resourcemanager in loondienst bij een grote detacheerder, later als partner in een onderneming. Sinds 2008 ondernemer, bemiddelaar voor financials en onafhankelijk coach voor professionals, executives, zelfstandig ondernemers en teams.

Wat mij drijft?
Ik ben geïnteresseerd in mensen, wat hun beweegt en vooral wat er gebeurt als er niet meer bewogen wordt. Ervaringen opdoen, nieuwe dingen ontdekken en reizen doe ik graag.

De ander helpen regie te pakken in zijn loopbaan, bewust te maken van zijn eigen belemmerende overtuigingen, te denken vanuit kansen en mogelijkheden en te laten groeien in (persoonlijk) leiderschap.

Hoe?
In mijn coachgesprekken nodig ik cliënten uit om hun gedachtes, energiegevers, kwaliteiten en valkuilen te onderzoeken, te reflecteren. Om daarna te experimenteren en nieuwe ervaringen op te doen. Vanuit het hoofd wordt er vaak geanalyseerd, gerationaliseerd en gecontroleerd. Door een ervaring kom je meer bij je gevoel, je intuïtie, word je ervan bewust hoe je een situatie in stand houdt, ontdek je andere talenten en bepaal je je nieuwe richting.

Blogs geschreven door Manon Janssen