B.L.M. (Kita) Lebesque

B.L.M. (Kita) Lebesque

Nuchter en warm, authentiek, vol compassie, zijn en doen, vooruitgaand, optimistisch, spiegelend en ook pragmatisch.

Als loopbaan-trainer-coach focus ik op het gegeven dat we vooruit leven en achteruit leren. Wat ik mijn cliënten wil bieden is een heldere blik op de eigen levenslessen, op wat aanwezig is maar misschien nog verborgen zit, op wat je drijft, waar je naar streeft maar soms te weinig laat zien. Vanuit mijn oprechte nieuwsgierigheid zoek ik samen met jou naar jouw eigenheid, jouw talent en waar dat het beste tot zijn recht komt.

Ik heb vele bewegingen gemaakt in mijn loopbaan, zowel qua inhoud als qua werkgebied. Was ruim 23 jaar directeur van diverse organisaties, werkte te hard en gooide na een burnout het roer om.

Inmiddels ben ik bijna 18 jaar zeer tevreden als zelfstandig ondernemer, als een een-pitter in de loopbaancoaching en training,  als docent voor loopbaanprofessionals en als co-trainer binnen diverse sectoren (gezondheidszorg, productie bedrijven maar ook overheid en onderwijs).

Mijn levenservaring, een analytisch vermogen, een groot werkplezier en een ruim arsenaal  aan creatieve werkvormen zet ik in ter ondersteuning van mijn cliënten. Daar waar mijn netwerk jou kan helpen bied ik het je graag aan.

Ik stap goed gemutst de dag in, hou van de balans in werk en privé,  in de drukte en de rust, in Amsterdam en in Friesland.

Is werkzaam bij:

Lees hier een interview met

Kita Lebesque - “Now are we talking”