dr. J.R. (Jutta) König

Onderzoekend, betrokken, conceptueel denkend, internationale coach, spreker, schrijver. Ik ben helder en betrokken, kan ver vooruit kijken en zie snel wat nodig is om er te komen. Goed in het herstellen van vitaliteit, zelfvertrouwen en het bieden van nieuwe perspectieven. gedurende transformatie processen.

Ik heb veel ervaring met expats, global nomads en vluchtelingen, doordat ik in verschillende buitenlanden ben opgegroeid en gewerkt heb.

Ik ben geïnteresseerd in innovatie en ontwikkeling.  In verschillende hogere onderwijs contexten nieuwe opleidingen ontwikkeld (arts patiënt communicatie: Universiteit Maastricht; post HBO managers in de Gezondheidszorg: Hogeschool Sittard; Organisatie en Informatiekunde: Noordelijke Hogeschool Leeuwarden).

In 2012 gepromoveerd op de ontwikkeling van multiculturele identiteit aan de Universiteit voor Humanistiek in Utrecht.

Naast mijn werk bij Van Ede & Partners werk ik als GZ-psycholoog, lichaamsgericht werkend psychotherapeut en coach met de Zelf Kennis Methode. Ook betrokken bij de Dialogical Self Academy als onderzoeker, trainer, schrijver en spreker op internationale congressen.

Gecertificeerd door CMI.
NIP-lid
GZ psycholoog

Ik ben gek op reizen, lezen, yoga, zingen tennis. skiën, watersporten, mijn kinderen en kleinkinderen.

Blogs geschreven door Jutta König

WVD-180614-022 HR.jpg

dr. J.R. (Jutta) König

Is werkzaam bij:

Mail Jutta König

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat