mr. H.J.M. (Huib) Bartels

mr. H.J.M. (Huib) Bartels

Open, Humor, Conflicthantering, Regie nemen en houden, Relativeren, Ervaringsdeskundige, Gewoon Doen. Mijn doel is dat cliënten vanuit innerlijke kracht komen tot persoonlijke groei, balans en arbeidsvoldoening. Zelf (weer) regie nemen en houden is uitgangspunt. Door mijn nieuwsgierige instelling heb ik snel inzicht in complexe materie. Kan ook best confronterend zijn. Humor is voor mij belangrijk om zaken bespreekbaar te maken.

Naast mijn werkzaamheden voor Van Ede & Partners ben ik ook werkzaam als searcher van non-executives (toezichthouders en commissarissen) bij het Nationaal Register.
Deze ervaring is zeer waardevol voor mijn werk als coach. Daarnaast heb ik ervaring en netwerk in de non-profitwereld.

Mijn loopbaan startte als advocaat, daarna was ik werkzaam in de verzekeringsbranche en de dienstverlenende sector (NS) als lijnmanager en directeur. Weet inmiddels wel hoe de hazen lopen en heb met de “voeten in de klei gestaan”. Ben geschoold in conflicthantering.
Zoek met cliënten altijd naar de win-win-propositie.

 

Blogs geschreven door Huib Bartels

Is werkzaam bij:

E-mail Huib Bartels

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat