H. (Hans) Mellink mcm

H. (Hans) Mellink mcm

Aandachtig, onderzoekend, onconventioneel, vertrouwen en beproeven, vrijdenkend.

Helder maken wat je drijft, waar je naar streeft, wat je wilt bijdragen. Inzicht krijgen in dat wat je soms tegenhoudt in te doen wat goed voor je is. Een zoektocht naar wat onbewust al duidelijk is maar nog aan de oppervlakte moet komen. Dat is wat ik mijn cliënten bied. Scherp, soms confronterend maar altijd met humor en oprecht nieuwsgierig naar wat tussen de regels wordt gezegd of wordt weggelaten.

Ruim 25 jaar heb ik in uiteenlopende branches op directieniveau geopereerd. Vaak met een stevige veranderopdracht. Beweging brengen waar het vast zit met focus op de doelen op de lange termijn. Taal en beelden geven aan de drijfveren zodat inzicht op het handelen wordt vergroot.

Buiten Van Ede & Partners houd ik mij als consultant bezig met strategie- en besluitvormingsvraagstukken. De intrinsiek gemotiveerde mens als centrale factor in organisatie en maatschappij is daarin de leidraad. Ontwikkeling van persoonlijk leiderschap en het invullen van de eigen professionele ruimte zijn voor mij belangrijke succesfactoren.

Mijn studie heeft zich gericht op bedrijfs- en veranderkunde. Daarnaast heb ik de afgelopen 10 jaar vooral aandacht gehad voor psychologie en persoonlijk leiderschap in het algemeen en Systemisch werk en (organisatie)opstellingen in het bijzonder.

Momenteel werk ik samen met een compagnon aan een idee rond nieuwe vormen van besluitvormingsparticipatie in organisaties.  

Blogs geschreven door Hans Mellink

Is werkzaam bij:

Lees hier een interview met

Hans Mellink - “Ik heb nooit haast”