drs. F.H.M. (Frank) Zuidinga

drs. F.H.M. (Frank) Zuidinga

Ontwikkeling van mensen en organisaties, dat is de rode draad in mijn professionele leven. Beweging, verbinding en ondernemendheid zijn daarbij mijn sleutelwoorden. Vanuit een onderzoekende, speelse en soms ook uitdagende en sparrende coachingstijl, werk ik samen met de cliënt aan concrete acties en resultaten.

Ik ben van huis uit historicus en werk als consulent bij Van Ede & Partners. Daarvoor werkte ik als programmadirecteur van Executive MBA-opleidingen bij TSM Business School van de Universiteit Twente. Ik heb jarenlange ervaring in het samenstellen van bedrijfsopleidingen en het coachen van managers en professionals. Ook als ondernemer sta ik met mijn bedrijf Blik-Opener volop in het leven. Ik krijg energie van het bedenken én uitvoeren van nieuwe workshops en leerprogramma’s. Op dit moment zijn generatieleren, het verhogen van werkenergie en veerkracht belangrijke thema’s. Ik inspireer mensen om verantwoordelijkheid te nemen voor hun leven en daag hen uit om de aanwezige persoonlijke kwaliteiten volledig tot uitdrukking te brengen.

Is werkzaam bij:

E-mail Frank Zuidinga

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat