mr. C.P.G. (Christiaan) Bramer EMCCC

mr. C.P.G. (Christiaan) Bramer EMCCC

Inspiratie, snijvlak tussen spiritualiteit, energie en werkelijkheid, diversiteit, gezonde tolerantie, speelsheid. Als coach richt ik mij op de mens in relatie tot zijn/haar omgeving, en de interactie daartussen. Het grensvlak tussen het rationele en energetische zoek ik daarbij regelmatig op. Daarbij gebruik ik mijn 20 jaar corporate ervaring en het dynamische leven dat ik leid.

Ik coach, faciliteer/brainstorm en organiseer. De mens en zijn/haar energie staat voor mij centraal. Door mijn levensloop, professionele achtergrond en interesse kan ik goed de mens in verhouding tot diens omgeving zien en doen groeien.

Middels synthese & synergie komen we samen tot de kern, dus ook talenten, blokkerende overtuigingen en patronen. Door mijn fascinatie voor de “psychologie” van mens en organisatie, heb ik de kunst van het écht verbinden met mensen doorontwikkeld.

Mijn onderscheidende krachten zijn mijn openheid, het vermogen om diep te luisteren, in te voelen en (met respect) rake vragen te stellen. Ik gebruik daarbij mijn energie & speelsheid, en werk vanuit diverse invalshoeken (van cognitief tot en met energetisch). Het boeit mij om met leiders en professionals te werken & geniet wanneer een vonk tot een doorbraak leidt; de uitdaging wordt aangegaan om stappen te zetten.

Is werkzaam bij:

E-mail Christiaan Bramer

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat