Wanneer heeft u recht op loopbaanbegeleiding?

In een aantal CAO’s is vastgelegd dat u als medewerker recht heeft op loopbaanbegeleiding. In veel gevallen wordt er op jaarbasis een bedrag gereserveerd waarmee u een aantal gesprekken kunt voeren met een loopbaancoach. Heeft u nog een opleidingsbudget bij uw huidige werkgever? Dan kunt u vaak ook, in overleg met de werkgever, het budget aanwenden voor loopbaanbegeleiding.

Meer duidelijkheid met loopbaanbegeleiding

Met loopbaanbegeleiding krijgt u meer duidelijkheid over wat voor u de beste loopbaankoers is. Een van onze carrière coaches onderzoekt samen met u uw drijfveren en verlangens. Heeft u recht op loopbaanbegeleiding? Dan helpen wij u graag bij het maken van weloverwogen keuzes voor uw eigen loopbaan.

Maak een afspraak met Van Ede & Partners

Twijfelt u momenteel of u wel op de juiste plek zit? Bent u op zoek naar meer uitdaging in uw werk? Ook dan biedt loopbaanbegeleiding uitkomst. Van Ede & Partners ondersteunt u graag in uw loopbaantraject. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?
Bel ons voor een vrijblijvend advies gesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat