Loopbaanbegeleiding

Loopbaanbegeleiding Vraagt uw werkgever of uw bestuurder zich af of u nog wel op de goede plek zit? Hebt u zelf soms ook het gevoel dat uw professionele talenten en kwaliteiten onvoldoende tot hun recht komen? Bent u na jaren hard werken op een managementpositie toe aan een moment van reflectie? Bekruipt u steeds vaker de gedachte: wat ik doe, doe ik goed, maar doe ik nog wel de dingen die ik moet doen? Onze programma's voor loopbaanbegeleiding/carrière coaching bieden ook een uitkomst voor u!

Young Career

Als young professional loopt u tegen specifieke carrièrevraagstukken aan. Na enkele jaren werkervaring denkt u waarschijnlijk steeds vaker na over de volgende stap in uw loopbaan. U hebt al heel veel geleerd, maar wat nu? U bent na uw studie een weg ingeslagen die toen zo logisch leek. Maar is dat nog wel de juiste weg? Ontbreekt er niet iets? Is dit alles? 

Om antwoord op die vragen te krijgen helpt het om inzicht te krijgen in wat uw ‘Personal Brand’ is: met welke unieke combinatie van talenten, drijfveren, ambitie en kennis & ervaring voegt u waarde toe en heeft u impact?  En, niet te vergeten, hoe zet u dat in de markt?

We ondersteunen u met een mix van één op één gesprekken en uitdagende trainingen. Zo leert u om als young professional de regie over uw carrière in eigen hand te houden. U maakt voor uzelf inzichtelijk waar u naar toe wilt en hoe u daar kunt komen.

We ondersteunen u met loopbaanbegeleiding, zodat u als young professional de regie over uw carrière in eigen handen kunt houden. U maakt voor uzelf inzichtelijk waar u naar toe wilt en hoe u daar kunt komen.

Talent in Beeld

Wilt u als organisatie snel weten hoe uw grootste talenten het beste kunnen worden ingezet? Het programma Talent in Beeld® maakt in enkele gesprekken duidelijk wat iemands belangrijkste kwaliteiten en toegevoegde waarde zijn. Talent in Beeld is een ‘in house’ programma dat op maat wordt gemaakt voor uw organisatie en antwoorden geeft op uw specifieke vragen en die van uw medewerkers.

Met Talent in Beeld maakt u inzichtelijk hoe talentvolle medewerkers het beste in uw organisatie kunnen functioneren. Hiermee vergroot u de kans dat u uw talenten ook op de langere termijn kunt blijven inzetten voor de juiste dingen op de juiste plek.

Persoonlijke Balans

Hebt u het gevoel ‘klaar’ te zijn met uw huidige baan? Haalt u er niet meer de inspiratie en energie uit waar dat eerder wel het geval was? Hebt u het gevoel dat u vastzit, dat er iets moet veranderen, maar weet u niet goed wat? Persoonlijke Balans® zorgt voor een heldere blik op uw carrière. Na afloop van dit programma heeft u weer een frisse blik op uzelf en op uw loopbaanmogelijkheden.

Tijdens dit programma onderzoekt u samen met ons waar u staat in uw persoonlijke en professionele ontwikkeling en welke keuzes u kunt maken voor het verdere verloop van uw carrière. U bekijkt ook wat uw positie in uw huidige werkkring is en hoe u hier het beste aan kunt bijdragen; werk en privé zijn hierbij in evenwicht. Persoonlijke Balans is het programma voor loopbaanbegeleiding dat u concrete handvatten geeft om uw inzetbaarheid te vergroten en om meer vreugde en voldoening uit uw werk te halen.

Eigen Profiel

Wilt u beter inzicht in uw eigen talenten, kwaliteiten, ambities en inzetbaarheid? En hoe zich dat vertaalt naar uw aanbod in de markt? Dat kan onder andere met ons programma Eigen Profiel. Door zelfinzicht brengt u uw eigen sterktes en zwaktes en (soms onbenutte) mogelijkheden in kaart. Resultaat is dat u uw eigen aanbod naar de markt helder en duidelijk in beeld heeft.

Keuzes in loopbaan

Dit programma voor loopbaanbegeleiding is een vervolg op het programma ‘Eigen Profiel’. Op basis van uw aanbod naar de markt onderzoeken we met u welke loopbaankeuzes voor u in aanmerking komen. Onderdeel hiervan is het leggen van relevante contacten in de markt waarbij u gebruik kunt maken van ons uitgebreide Van Ede & Partners netwerk.

Coaching in netwerken

Dit programma is een vervolg op de programma’s ‘Eigen Profiel’ en ‘Keuzes in Loopbaan’. Het accent ligt op intensieve coaching bij het leggen van contacten en het opbouwen van een eigen netwerk.

Voor loopbaanbegeleiding kunt u terecht bij een van onze vestigingen in Amsterdam, Zwolle, Groningen, Rotterdam, Eindhoven, Den Haag, Arnhem, Breda, Zeist, Enschede of Maastricht. Vanuit onze vestigingen zijn wij daardoor ook actief in de regio Utrecht, Nijmegen, Almere en Tilburg.

Daarnaast bieden wij ook trajecten bij outplacement aan.

Terug naar Programma aanbod

Kennismaken?

Zoek een vestiging bij u in de buurt en maak vrijblijvend een afspraak

Maak een afspraak

Careers that matter

© Van Ede & Partners. All rights reserved.