Waarom kiezen voor loopbaanbegeleiding?

Met loopbaanbegeleiding krijgt u een duidelijker beeld wat voor u de beste loopbaankoers is. Dit is vooral belangrijk als u stagneert of dreigt te stagneren in uw loopbaan. Loopbaanbegeleiding biedt u weer de mogelijkheid om de regie in uw loopbaan op te pakken.

Uw authentieke verhaal

Tijdens een loopbaantraject staan enkele vragen centraal:

  • Wat is uw verlangen/ambitie op werkgebied?
  • Welke talenten heeft u?
  • Waar krijgt u energie van?
  • Hoe kunt u uw kennis en ervaring inzetten?

De inzichten die u opdoet worden gecombineerd tot uw persoonlijke aanbod naar de arbeidsmarkt: uw eigen authentieke en daarom overtuigende verhaal.

Effectief op de markt bewegen met loopbaanbegeleiding

Wist u dat u met loopbaanbegeleiding ook de vaardigheid verwerft die u nodig heeft om u effectief op te markt te bewegen? Hierbij kunt u denken aan doelgericht netwerken, slim gebruik maken van social media en het voeren van adequate gesprekstechnieken. Ook gaat u aan de slag met schrijven van overtuigende brieven en het maken van een aantrekkelijk cv.

Klik en kwaliteit van de loopbaancoach

Wat is belangrijk bij loopbaanbegeleiding? Allereerst is het belangrijk om een klik te hebben met uw loopbaancoach. Ook de kwaliteit van uw loopbaancoach speelt hierbij een belangrijke rol. Daarnaast kunt u bij een loopbaanbureau profiteren van de contacten met andere cliënten die u ontmoet tijdens trainingen, workshops en netwerkbijeenkomsten.

Start uw loopbaantraject bij Van Ede & Partners

Bent u op zoek naar loopbaanbegeleiding? En wilt u uw carrière een boost geven? Van Ede & Partners gaat samen met u op zoek naar een baan die bij u past. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?
Bel ons voor een vrijblijvend advies gesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat