Outplacement Enschede: gericht op zoek naar jouw werkbestemming

Outplacement Enschede: gericht op zoek naar jouw werkbestemming

Na een ontslag sta je opeens voor de taak om op zoek te gaan naar een nieuwe werkbestemming. Al of niet met transitievergoeding. Met outplacement in Enschede bij Van Ede & Partners krijg je de handvatten om die zoektocht goed aan te pakken. Gericht. En op basis van wat je echt wilt, waar je goed in bent. Met het oog op jouw talenten, ambities en drijfveren. In het outplacementprogramma in Enschede doorloop je met je persoonlijke consulent een aantal fases. Allereerst de verwerking van je ontslag, om ruimte te maken voor iets nieuws. Vervolgens breng je via een zelfanalyse nauwkeurig in kaart wat je wensen en competenties zijn.

Je krijgt uitstekende sollicitatiebegeleiding en hulp bij je zoektocht naar een baan. Veel consulenten en psychologen van Van Ede & Partners zijn zelf actief in het bedrijfsleven. Zij beschikken over een uitgebreid en interessant netwerk dat ze graag voor je openstellen. Ook voormalige cliënten van outplacement in Enschede bij Van Ede & Partners – die zelf vaak een prachtige nieuwe bestemming hebben gevonden - helpen je graag verder.

Maak vandaag nog een afspraak!

Zet stappen als zelfstandig ondernemer met outplacement Enschede

Ook als je overweegt een eigen onderneming te starten, ben je bij outplacement in Enschede door Van Ede & Partners aan het juiste adres. Jouw persoonlijke consulent is de ideale sparringpartner om jouw plannen te toetsen, jouw beweegredenen te onderzoeken en jouw ideeën aan te scherpen. Een coach die zonder eigenbelang kritisch met je meedenkt. En jou, vaak als ervaringsdeskundige, kan ondersteunen bij praktische zaken die bij het zelfstandig ondernemerschap komen kijken. Zoals het schrijven van een gedegen ondernemingsplan. Waarmee jouw financieringsaanvragen bij banken en gemeenten goede kans maken. Zo helpt ons outplacementbureau in Enschede jouw bedrijf aan een vliegende start.

Outplacement Enschede: meer dan mooie cijfers

Uit een onderzoek van de OVAL, de brancheorganisatie voor duurzame inzetbaarheid, blijkt dat outplacement succesvol is. Van de 11.300 werkzoekenden in outplacementtrajecten vonden er meer dan 7.500 een nieuwe baan. Mooie cijfers. De inzet van outplacement in Enschede – dat eveneens heel hoge slagingspercentages kent – is dat die nieuwe werkomgeving dan ook echt voldoening moet geven. Nieuwe energie. Van Ede & Partners zal alles in het werk stellen om dit ook voor jou werkelijkheid te maken.

Maak kennis met Van Ede & Partners: hét outplacementbureau van Enschede!

Wil je meer weten van wat outplacement in Enschede bij Van Ede & Partners jou brengt? Of ben je eerder op zoek naar loopbaanbegeleiding of coaching? Wij komen graag met je in contact. Je vindt ons outplacementbureau in Enschede aan de Zuiderstraat 3. In dit karakteristieke pand van Van Ede & Partners kom je tot rust, en krijg je tegelijkertijd nieuwe inspiratie opdoen voor een volgende stap in jouw loopbaan. Belt u ons via 053 - 433 80 21 of stuur een mail naar enschede@vanede.nl. Welkom bij outplacement in Enschede door Van Ede & Partners.

         Outplacementbureau Enschede

 

Zuiderstraat 3

7543 TA Enschede

T. 026 364 41 11