Artikelen

Lees hier de artikelen van Van Ede & Partners in Zwolle

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?
Bel ons voor een vrijblijvend advies gesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak

Het NOS journaal sprak met Ada Jongkamp, consulent bij Van Ede & Partners Zwolle, over de toenemende vraag naar loopbaanadvies.

Personeel gezocht, 'tekort aan mensen is de nieuwe crisis'

De ontwikkelingen in het politieke veld sterk aan verandering onderhevig zijn. Zelf heb ik in mijn carrière van ruim 16 jaar gezien dat een aantal parameters stevig veranderd is.

Een leven in en na de politiek

Laat in een sollicitatiegesprek zien wie je bent. Bij jezelf blijven is niet zo simpel. Juist tijdens een sollicitatiegesprek raak je makkelijk uit je evenwicht. Hoe komt dat?

Het sollicitatiegesprek: 3 dingen die je echt NIET moet doen.

Waar veel cliënten de grootste moeite mee hebben is helder te krijgen wat voor hen de juiste loopbaankoers is: wat wil ik nu eigenlijk in m’n werkend leven? waar ben ik op uit?

Misschien wel de moeilijkste loopbaanvraag die er is ...

Naar verwachting keren ruim 700 wethouders na de gemeenteraadsverkiezingen niet terug in het college. Zij moeten op zoek naar een nieuwe werkkring.

Hoe kom je als ex-wethouder weer aan het werk?

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat