Artikelen

Lees hier de artikelen van Van Ede & Partners in Zwolle

Nederland kent momenteel 9 miljoen virologen, 11 miljoen vaccinatie-experts, 7 miljoen klimaatdeskundigen en minstens 6 miljoen premiers en ministers van Volksgezondheid.

Benedictijns leven in deze tijd

Een jaar of 8 geleden gaf een van mijn collega’s mij dit boek. Het is een boek zo zei ze waar iedere coach uit kan putten. En ik weet nog hoe het me destijds “raakte”.

Het NOS journaal sprak met Ada Jongkamp, consulent bij Van Ede & Partners Zwolle, over de toenemende vraag naar loopbaanadvies en personeels tekort.

'tekort aan mensen is de nieuwe crisis'

De ontwikkelingen in het politieke veld sterk aan verandering onderhevig zijn. Zelf heb ik in mijn carrière van ruim 16 jaar gezien dat een aantal parameters stevig veranderd is.

Laat in een sollicitatiegesprek zien wie je bent. Bij jezelf blijven is niet zo simpel. Juist tijdens een sollicitatiegesprek raak je makkelijk uit je evenwicht. Hoe komt dat?

Het sollicitatiegesprek: 3 dingen die je echt NIET moet doen.

Waar veel cliënten de grootste moeite mee hebben is helder te krijgen wat voor hen de juiste loopbaankoers is: wat wil ik nu eigenlijk in m’n werkend leven? waar ben ik op uit?

Misschien wel de moeilijkste loopbaanvraag die er is ...

Naar verwachting keren ruim 700 wethouders na de gemeenteraadsverkiezingen niet terug in het college. Zij moeten op zoek naar een nieuwe werkkring.

Hoe kom je als ex-wethouder weer aan het werk?