HR adviseur

Wij begeleiden de professionele ontwikkeling van medewerkers, zodat het bedrijf goed blijft renderen.

Heb je vragen of ervaar je hetzelfde?
Bel ons voor een vrijblijvend advies gesprek.

Maak een vrijblijvende afspraak

HR adviseur

HR adviseur

HR adviseur

Je hebt werkzaam als HR adviseur / HR manager binnen een prachtig bedrijf, dat zakelijk successen oogst. Als bedrijf weet je dat je nooit stil moet zitten en vooruit moet kijken. De medewerkers zijn ‘goed bezig’, maar er sluimert iets in het bedrijf. Sommige medewerkers gaan weg om elders een nieuwe uitdaging te vinden. Sommige medewerkers melden zich regelmatig ziek. Ziekteverzuim en het werven van nieuwe medewerkers kost veel tijd en geld en nog veel belangrijker; het verlaagt de productiviteit, dus ook het rendement. Van Ede & Partners kan van dienst zijn bij de ontwikkeling van medewerkers door bijvoorbeeld loopbaancoaching, maar ook talentontwikkeling of hulp bij meer persoonlijke balans dragen bij aan een lager ziekteverzuim en een hogere productiviteit. Mocht het toch nodig zijn om de wegen te laten scheiden dan biedt van Ede & Partners hulp bij outplacement.

Deze mensen gingen je voor

Van Ede & Partners heeft diverse trajecten ontwikkeld die zelfinzicht en vertrouwen geven in jouw kunnen. Die je helpen te ontdekken waar jouw echte ambities liggen en je begeleiden in jouw volgende stap. Deze mensen gingen je voor

Meld je aan!

Ben je geïnteresseerd geraakt in het werk van Van Ede & Partners en wat onze coaches voor jou kunnen betekenen? Wil je met ons contact of een afspraak maken, vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen met je contact op. Wees welkom!

Error bij het laden van Partial View script (file: ~/Views/MacroPartials/InsertUmbracoFormWithTheme.cshtml)

Waar sta je?

Wil je snel een eerste beeld krijgen waar je staat in je carrière en wat je wensen, ambities en drijfveren zijn als het gaat om werk en werkkring? Van Ede & Partners heeft hiervoor een eenvoudige test ontwikkeld. De test bestaat uit 12 vragen, invullen kost maximaal 4 minuten. Je ontvangt direct na het invullen de uitslag. Hierbij drukken wij in een percentage uit in welke mate jouw behoeften bij de aanpak van Van Ede & Partners passen.

In 4 minuten weten waar je staat